Regija

Antonio Plazibat ne dopušta da ga išta omete: ‘Dokazao sam da pritisak izvlači ono najbolje iz mene‘

Antonio Plazibat

 Screenshot (youtube, Champstalktv)
Puno detalja otkriveno je u intervjuu nakon borbe

Nakon velike pobjede na sinoćnjem Glory 82 eventu protiv iskusnog nokautera Raula Catinasa, naš Antonio Plazibat odradio je intervju za ChampsTalkTV u kojem se osvrnuo na nekoliko vrlo zanimljivih stvari vezanih za sami tijek borbe, kao i pritisak prije borbe, a na kraju je uputio i poruku šampionu Ricu Verhoevenu.

Izgleda da je izvedba u kojoj je Antonio najviše do sada uživao, jer kako se čini sve je išlo točno onako kako je zamišljao.

"Mislim da je ovo prvi put da sam ovoliko uživao u izvedbi, jer do sada je uvijek nešto bilo, ali ovaj put sam baš uživao. Još samo jedan korak i moći ću reći da je vrijedilo svega."

Zanimljivo pitanje bilo je o pritisku koji je osjećao na leđima. Jer ipak on je bio favorit u ovoj borbi i od njega se puno očekivalo.

"Morao sam dokazati da se mogu nositi s pritiskom i da se neću slomiti pod pritiskom. Jer ako bi me pritisak mogao slomiti i da je to utjecalo sada na moju izvedbu, ne bih mogao pobijediti Rica, toliko je jednostavno. Ako se ne možeš nositi s pritiskom onda nisi stvoren za sami vrh. Drago mi je da sam pokazao da pritisak može izvući samo ono najbolje iz mene."

Zanimljivo je bilo za čuti koje mu je savjete prije borbe dao njegov trener Mike.

"Nemoj žuriti, samo čekaj pravi trenutak. Nemoj poludjeti. Razlog tome je radi moje posljednje izvedbe protiv Tarika kada su me emocije previše preuzele."

Nije skrivao niti oduševljenje samom pobjedom, te je otkrio kakve u ga emocije obuzele u ringu.

"Kako sam već i rekao, ja sam jako sretan čovjek. Konačno se mogu opustiti sad. Brinuo sam se oko puno stvari, kako će sve proći, hoću li odraditi dovoljno dobro, jesam li spreman ili ne, tako da bilo je olakšanje nakon svega."

Presretan je bio i radi svojih fanova koji su ga došli podržati u arenu.

"Ovo mi stvarno puno znači, ne mogu im se dovoljno zahvaliti na tome svemu."

Na kraju je poslao poruku trenutnom prvaku, bio je kratak i direktan u tome.

"Poslat ću te na spavanje." - zaključio je Plazibat.

Linker
27. travanj 2024 03:57