Regija

Nezaustavljivi Ahmed Krnjić: Bosanskohercegovački teškaš upisao je četvrtu pobjedu u ovoj kalendarskoj godini

Ahmed Krnjić

 Instagram (senshi)
27-godišnji ‘‘Bosnian Steel‘‘ nastupa jako često, ali konstantno bilježi i velike uspjehe

Mnogima je već dobro poznata priča o nezadovoljstvu Ahmeda Krnjića u ONE Championship organizaciji. Sjajni bosanskohercegovački kickboksač odradio je samo jedan nastup u ONE-u, a još od 11. mjeseca 2022. godine nismo ga gledali na eventima velike azijske borilačke organizacije.

Krnjić je stoga odlučio nastupati u drugim organizacijama, a u posljednje vrijeme nerijetko nastupa i unutar boksačkog ringa. Dva profesionalna boksačka meča odradio je Ahmed tijekom ove kalendarske godine i upisao je dvije pobjede. Osim boksačkih mečeva, Krnjić je aktivan i u kickboksačkim vodama, a utočište nalazi pod okriljem vrlo jake bugarske Senshi organizacije.

Sinoć je tako Ahmed nastupio na Senshi 21 eventu u bugarskoj Varni, a za protivnika je imao vrlo ozbiljnog i renomiranog nizozemskog kickboksača, Briana Douwesa (96-31-1). 36-godišnji Douwes istinski je veteran ovog sporta, a iza njega je više od 100 profesionalnih nastupa. Od K-1, preko FFC-a pa sve do Gloryja, Douwes je nastupao u borilištima najvećih kickboksačkih organizacija i ring je dijelio s mnoštvom velikana ovog sporta. Međutim, sinoć je naišao na nepremostivu prepreku u vidu Ahmeda Krnjića.

Sjajni teškaš iz BiH porazio je iskusnog Douwesa već u prvoj rundi borbe. Ahmed je nokautom došao do treće uzastopne pobjede u ovoj jakoj organizaciji, a po završetku turnira nagrađen je i peharom za ‘‘Najboljeg tehničara‘‘ na tom eventu. Drugi puta zaredom, Krnjić je dobio spomenutu nagradu što je samo dodatna potvrda njegovih sjajnih vještina.

27-godišnji ‘‘Bosnian Steel‘‘ u odličnoj je formi i nadamo se da će uskoro dobiti angažman na još većoj sceni. Bilo to pod okriljem ONE-a ili možda čak i Gloryja, Krnjić je spreman za mečeve s najboljima na svijetu, a mi nestrpljivo iščekujemo njegove sljedeće nastupe.

Osim Krnjića, na priredbi u Bugarskoj nastupili su još neki regionalni borci. Miloš Cvjetićanin i Nikola Todorović upisali su pobjede, dok Nikola Cvetović i Miroslav Vujović neće po dobrome pamtiti ovaj event. Rusi Minev, Bugar kojeg dobro poznamo kao FNC-ovog borca, borio se za titulu prvaka u Senshi organizaciji i jednoglasnom odlukom sudaca porazio je Portugalca Brunu Carvalha.

Kompletne rezultate Senshi 21 eventa pogledajte u Instagram objavi ispod ovog teksta.

Linker
22. travanj 2024 21:23