Regija

Fight Nation Championship svoju će iduću priredbu odraditi na ‘vratima Zagorja‘

FNC

 Ronald Gorsic/CROPIX
Krajem ožujka pratit ćemo novu dozu akcije iz borilišta trenutno najveće hrvatske borilačke promocije

Prošlo je više od dva mjeseca otkako je FNC održao svoju posljednju priredbu, tj. otkako smo dobili dozu vrhunske MMA akcije iz osječke dvorane Gradski vrt. Već te večeri moglo se kroz razgovore čuti da promocija sa sjedištem u zagrebačkom American Top Teamu ima plan novu priredbu organizirati u veljači, a spominjao se već ranije aktualni Dom Sportova. Druga informacija nije bila točna, dok vjerujemo kako su na prvu utjecali razni faktori.

No, sad je poznato kako će se FNC 5 održati 26. ožujka, a promocija će debitirati tamo gdje još nitko s većom MMA priredbom nije otišao. Hrvatsko Zagorje ugostit će njihovo borilište i to na samim vratima najzelenijeg dijela Hrvatske. FNC 5 odlazi u Zabok.

Promocija je to otkrila objavom na svom službenom Facebook profilu, uz već ranije najavljenu informaciju kako bi se u njihovom borilištu trebali susresti Filip Pejić i bivši pobjednik Ultimate Fightera te automatski time bivši član UFC-a, Brazilac Rony Mariano Bezerra, poznatiji kao Rony Jason.

FNC i ATT ekipa prije toga će ovog mjeseca imati važnog posla u KSW-ovom borilištu, gdje će svoje nove pobjede tražiti upravo spomenuti Pejić, ali i Ivan Erslan.

Što se tiče ove priredbe, vjerujemo kako ćemo imati priliku vidjeti neke borce koji su se već iskazali u FNC-u, ali i prve prave profesionalne nastupe nekih od sudionika druge sezone Armagedona, koja je ponovno bila vrlo uspješna te je predstavila neke itekako vrijedne potencijale iz naše regije.

Linker
05. svibanj 2024 12:22