Regija

FNC-ov event u Puli ostao bez jedne borbe za pojas: Prvak perolake kategorije pretrpio je ružnu posjekotinu

Jordan Barton

 Tomislav Kristo/CROPIX
Jordan Barton objavio je kako neće moći nastupiti 2. rujna (deveti mjesec) u Puli

Prije nego je i otkriven kompletan ‘‘fight card‘‘ za sljedeći FNC-ov event, ostali smo bez jedne velike borbe. Nažalost, Jordan Barton danas je putem društvenih mreža otkrio kako je primoran otkazati svoj nastup na FNC 12 eventu u Puli, a engleski borac trebao je braniti titulu prvaka u perolakoj kategoriji.

‘‘Nažalost, moja borba za titulu je otkazana. Pretrpio sam ružnu posjekotinu tijekom posljednjeg sparinga u ovom trening kampu. Event je previše blizu da bih riskirao s ovako dubokom posjekotinom. Ispričavam se svima koji ste planirali doći, mom protivniku i FNC-u. Nadam se da možemo ponovno ugovoriti ovaj meč.‘‘, napisao je Barton i priložio je nekoliko fotografija posjekotine.

Barton se trebao boriti protiv iskusnog Brazilca Ronyja Jasona, ali sada je upitno što će biti s nastupom Ronyja Jasona. Za očekivati je da će FNC pokušati pronaći zamjenskog protivnika, a nadamo se da će Barton što prije dobiti priliku braniti pojas.

Podsjećamo, Jordan je titulu prvaka osvojio u petom mjesecu ove godine, porazivši Daniela Bažanta na FNC-ovom spektaklu u zagrebačkoj Areni. Maestralan nastup tada je odradio Barton i Bažanta je nokautirao u prvoj rundi.

Publika u Puli neće imati priliku gledati Bartona 2. rujna (deveti mjesec) na FNC 12 eventu. Inače, Jordanu je ovo drugo otkazivanje meča pod okriljem FNC-a. U trećem mjesecu ove godine otkazao je borbu protiv Daniela Bažanta zbog posjekotine na glavi, a ponovno ga je posjekotina koštala nastupa unutar FNC-ovog kaveza.

Jordanu želimo brz oporavak, a FNC-ovim ‘‘matchmakerima‘‘ želimo brz i uspješan pronalazak zamjenskog protivnika za Ronyja Jasona.

Linker
28. travanj 2024 13:11