Regija

Ivica Trušček ne želi više čuti za Vasu Bakočevića: ‘On je poput ljubomorne bivše cure‘

Ivica Trušček

 Fight Site
Balkanski ‘‘BMF‘‘ osvrnuo se i na svog sljedećeg protivnika Aleksandra Jankovića

76. profesionalna borba čeka Ivicu Truščeka (40-35-0) na FNC 5 priredbi koja će se održati 26. ožujka (treći mjesec) u Zaboku. Veteran iz Križevaca borit će se protiv srpskog borca Aleksandra Jankovića (11-11-0).

Trušček je posljednja dva nastupa odradio upravo u sklopu FNC-a, a oba put upisao je pobjedu. 2020. godine savladao je Vasu Bakočevića u meču za 'BMF Balkana ('Najopakijeg tipa na Balkanu')'', dok je u prosincu (12. mjesec) prošle godine godine savladao Kuittyja Begaja. Meč protiv Jankovića najavio je na jučerašnjoj konferenciji za medije.

''Par mjeseci sam proveo u Zagrebu. Svakodnevno sam trenirao, dvaput dnevno. Spreman samo kao nikad. Ne govorim to često, ali ovaj puta je tako. Jankovića znam, čini se kao simpatičan dečko. Osim što je veći, jači, brži, mlađi i ljepši, dosta smo slični. Omjer pobjeda i poraza nam je isti. Obojica volimo borbu u stojci i ne vidim kako ova borba može završiti ikako drukčije nego nokautom. On će mene nokautirati klasičnim nokautom ili ću ja njega tehničkim nokautom završiti, jer udaram slabo.'', rekao je ''Terror'', a zatim je opisao kako je došlo do ugovaranja meča s Jankovićem.

''Ja sam pristojan ili se pravim pristojan pa sam najprije njemu poslao privatnu poruku. Pitao sam ga želi li se boriti i rekao sam mu da nikada neću nikome spomenuti ove poruke ako se ne želi boriti. On je rekao da bi se borio protiv deset ovakvih kao ja. Imamo već priču ATT protiv Fight Companyja. Mislim da smo veliki favoriti, imamo 4-0 zasad. Vidjet ćemo hoće li 'Aleksandar Veliki' to popraviti.''

Vaso Bakočević nedavno je pridao pažnju Ivici Truščeku u jednom od videa na svojem YouTube kanalu. ''Psihopata'' je ''Terroru'' ponudio ''bare knuckle'' meč, odnosno borbu u boksu golim šakama. Trušček nije zainteresiran za ponudu Bakočevića.

''Vaso valjda ne može preboljeti činjenicu da sam ga dvaput lakoćom pobijedio u MMA-u pa se ponaša kao nekakva ljubomorna bivša cura i traži deset godina stare videe po internetu, samo kako bi pronašao nešto loše o meni. Ja nikad nisam tvrdio da sam uzoran borac, otac ili čovjek. Samo se trudim, ali više zaje**m nego što uspijem. Malo sam razmišljao o tome i ne želim više čuti za njega.'', objasnio je hrvatski borac.

Dakle, Truščeka nakon dvije MMA pobjede protiv Bakočevića više ne zanima borba protiv Vase, neovisno o pravilima. Čeka ga 27-godišnji Janković koji je u nizu od četiri uzastopna poraza i više je nego motiviran za povratak pobjedničkim navikama. Posljednji puta slavio je u desetom mjesecu 2019. godine, a protivnik mu je bio Đorđe Rajić.

Linker
26. travanj 2024 20:59