Regija

Mateo Bolfan najavio svoju iduću borbu na ‘Gladiator Fight Night 7‘ eventu

Mateo Bolfan

 Screenshot (facebook, Mateo Bolfan)
Krajem mjeseca imat ćemo prilike gledati odlične borbe

Krajem ovog mjeseca, točnije 30. travnja (4. mjesec) očekuje nas večer izvrsnih borbi u sklopu Gladiator Fight Night 7 priredbe. Event će predvoditi Andi Vrtačić i Zoran Đođ koji će se boriti u srednjoj kategoriji. Andi je do sada imao jednu pobjedu u isto toliko mečeva, dok je Zoran odradio u karijeri čak 32 borbe što ga čini puno iskusnijim borcem, a vjerojatno i blagim favoritom.

Marko Ostanek vraća se nakon godinu dana borbom protiv Emanuelea Sabatinoa. Ostanek je pobjednik prošlogodišnjeg Armagedona, a do titule je došao spektakularnim preokretom protiv tada velikog favorita Jakoba Kosića.

Tonči Peruško bit će favorit u borbi protiv Luke Šafrana, a ovo je prilika za obojicu da se vrate na pobjedničke staze. Naime, Tonči u ovu ulazi poslije niza od 9 poraza, dok je Luki ovo prilika uhvatiti svoju prvu profesionalnu MMA pobjedu.

Također veoma zanimljiva borba održat će se između finalista prošlogodišnjeg Armagedona Matea Bolfana te mladog dubrovačkog borca Gordana Lovrića. Bolfanu će se ovom borbom pokušati vratiti na pobjedničke staze nakon što je u prošloj borbi poražen protiv odličnog Denisa Jurakića u jednom izrazito teškom meču.

Mladi Mateo Bolfan dao je svoje viđenje predstojeće borbe te komentirao čitav nadolazeći event.

"Trebao bih se boriti protiv Gordana Lovrića, kvalitetnog borca iz Dubrovnika, iako sam čuo da on planira odustati prije borbe." - "bocnuo" je Bolfan svog budućeg suparnika.

"Tada se također održavaju finala amaterskog prvenstva Hrvatske u MMA koja će poslužiti kao predborbe za glavni događaj večeri."

Ovo je prvi puta da se amatersko prvenstvo Hrvatske održava u sklopu MMA unije, koja je podsjetimo se nastala s ciljem da se promovira MMA sport koji konstantno raste i da konačno dobije pozornost kakvu zaslužuje.

Sve borbe navedene su pri dnu teksta.

Gladiator Fight Night 7 priredba:

MMA: Andi Vrtačić(Trojan) Vs. Zoran Đođ (MMA Belišće)

MMA: Marko Ostanek (Ban Team) Vs. Emanuele Sabatino (Cardano Top Team)

MMA: Tonči Peruško(Trojan) Vs. Luka Šafran (MMA Belišće)

MMA: Mateo Bolfan (UFK Novi Zagreb) Vs. Gordan Lovrić(Gladiator Dubrovnik)

+7 finalnih borbi amaterskog MMA prvenstva Hrvatske

Linker
28. travanj 2024 16:12