Regija

Satoshi Ishii dobio protivnika za FNC u Areni: Čeka ga nekadašnji protivnik Jona Jonesa!

Satoshi Ishii

 ROBERT FAJT/CROPIX Cropix
Radi se o 41-godišnjem Brazilcu koji se u svom trećem MMA nastupu borio protiv velikog Jona Jonesa

Nakon izleta u boks i kickboks, Satoshi Ishii se konačno vraća u svoj MMA. Već je poznato kako će nastupiti na najvećem FNC-ovom eventu do sada, odnosno FNC 11 u zagrebačkoj Areni. Protivnik se do danas nije znao, ali su iz organizacije konačno otkrili protiv koga će se Satoshi boriti za mjesec dana.

FNC je polako počeo otkrivati parove za event u zagrebačkoj Areni, a prošlo tjedan smo saznali protivnike za Filipa Pejića i Ivicu Truščeka. Danas je otkriven i protivnik za simpatičnog Ishiija, a radi se o Carlosu ‘‘Cachorraou‘‘ Eduardu! Inače 41-godišnjem Brazilcu koji se u svojoj dugoj karijeri borio s brojnim poznatim imenima.

U svom trećem MMA nastupu se borio protiv velikog Jona Jonesa, a izgubio je nokautom. Boro se u Bellatoru, borio se i u Rusiji, a upravo se na ACA 122 priredbi borio protiv našeg Gorana Reljića te je poražen podijeljenom sudačkom odlukom. Nakon toga se borio i na SBC-u, a tu je odradio jedan nastup u kojemu je nokautirao Benjamina Šehića.

U svojoj karijeri Eduardo ima 19 pobjeda i 11 poraza, a svoj prvi MMA meč je odradio prije točno 20 godina.

Satoshi je svoj posljednji MMA nastup odradio lani na FNC 6 priredbi u Karlovcu, a tom prilikom je pobijedio Charlieja Milnera. Ishii je rekao kako je gotov s boksom i kickboksom, tako da je za očekivati da je sada samo fokus na MMA-u, a idući nastup ga čeka za mjesec dana u Zagrebu.

Linker
27. travanj 2024 09:13