Regija

Uskoro započinje nova ONE-ova priredba: Opačića čeka težak meč protiv Innocentea

Rade Opačić i Guto Innocente

 Screenshot (youtube, One)
Najbolja azijska borilačka promocija danas u Singapuru održava ONE Championship 158 event

Dva tjedna nakon ONE 157 priredbe na kojoj smo gledali prve mečeve Grand Prix turnira u muay Thaiju, najbolja azijska borilačka promocija vraća se s novim odličnim eventom.

U glavnoj borbi večeri gledat ćemo muay Thai obračun u kategoriji do 70 kilograma, a obračunat će se Tajlanđanin Tawanchai P.K. Saenchai i Niclas Larsen.

U sklopu priredbe borit će se i poznati BJJ majstor, Marcus ''Buchecha'' Almeida, ali njega čeka treći profesionalni MMA meč. Prva dva odradio je također pod okriljem ONE-a te je upisao pobjede ''submissionom'' u prvoj rundi. Protivnik će mu biti Simon Carson (2-1-0). Australac nije naročito iskusan i poznat MMA borac, a ''Buchecha'' bi trebao doći do još jedne pobjede.

Najinteresantnije za fanove iz naše regije, svakako predstavlja novi meč Rade Opačića (16-5-0). Ponajbolji srpski kickboksač tražit će petu uzastopnu pobjedu unutar ONE-a. Protivnik će mu biti 36-godišnji Brazilac Guto Innocente (39-10).

Opačić je sva četiri dosadašnja meča u ONE-u završio u drugoj rundi, ali Guto Innocente izuzetno je čvrst i teško ga je pobijediti prekidom. Rico Verhoeven i Jamal Ben Saddik (dvaput), pobjeđivali su ga isključivo na bodove, a Innocente u svom rezimeu ima pobjede nad Hesdyjem Gergesom, Benjaminom Adegbuyijem itd.

Borci su jučer stali na vagu, a Brazilac je bio osjetno teži. Innocente se pojavio s 264 ''pounda'' (119.74 kg), dok je Opačić težio 247 ''pounda'' (112.03 kg).

Priredba započinje danas u 11:30h, a prijenos možete pogledati na ONE-ovom YouTube kanalu (LINK). Borba Opačića i Innocentea osma je po redu i trebala bi započeti oko 14:30h.

Kompletan popis borbi pogledajte OVDJE.

Linker
06. svibanj 2024 23:59