Regija

(VIDEO) Kita smatra da ga je Stošić nokautirao ‘lucky punchem‘, Darko poručuje: ‘Čeka te ‘deja vu‘‘

Darko Stošić

 Screenshot (youtube, Ksw)
Najbolja poljska MMA organizacija sprema jako zanimljiv event ovog vikenda

Šest i pol mjeseci nakon poraza u meču za titulu KSW-ova prvaka teške kategorije, Darko Stošić (16-5-0) vraća se u kavez u subotu na KSW 74 eventu. Ponajbolji srpski MMA borac obračunat će se sa starim znancem, Michalom Kitom (21-14-1).

Stošić i poljski teškaš borili su se u šestom mjesecu protekle godine, a Darko je slavio tehničkim nokautom u prvoj rundi. Kita je dobro otvorio taj meč, činilo se kao da dominira, ali Stošić se dobro branio, a zatim ga je kontrirao desnicom kojom je poslao Kitu na pod. Dodatnim udarcima iz gornje pozicije dovršio je posao, a Kita će imati priliku revanširati se ovog vikenda u Ostrowu.

‘‘Nakon meča Materla i Pudzianowskog, vidio sam objavu (Macijea) Kawulskog kako govori o pojmu ‘lucky puncha‘ te tvrdi da takvo nešto ne postoji. Ja volim izazove i dokazat ću da ‘lucky punch‘ postoji. ‘Lucky punch‘ dogodio se u mom prvom meču sa Stošićem i odlučio je ishod tog meča. Ono što najviše boli jeste to što znate da ste generalno bolji borac, ali ste napravili pogrešku koju je protivnik iskoristio. TO je dio igre, ali ja želim dokazati da je to bio sretni udarac i dokazat ću da sam bolji borac.‘‘, govori Kita u KSW-ovoj najavi ovog meča.

‘‘Kita nije zaslužio revanš, ali teška je situacija jer se nitko ne želi boriti protiv mene. Kita je jedini koji se želi boriti protiv bilo koga i stoga je prihvatio meč protiv mene.‘‘, dio je Stošićevog osvrta, a Darko se osvrnuo i na udarac koji Kita naziva ‘‘lucky punchem‘‘.

‘‘Čekao sam priliku da pogodim čistim udarcem, a to se dogodilo krajem prve runde. To je bila moja taktika, čekati ga i pogoditi čisto.‘‘, pojasnio je Darko, a najavio je kako će Kitu ponovno nokautirati u prvoj rundi te da ga čeka ‘‘deja vu‘‘ (već viđeno).

Kita je nakon poraza od Stošića nokautirao Mareka Samociuka u prvoj rundi, a u trećem mjesecu ove godine Ricardo Prasel nokautirao je Kitu u drugoj rundi. Dakle i Stošić i Kita ulaze u subotu će tražiti povratak pobjedama, a KSW-ovu najavu njihovog meča možete pogledati u videu pri dnu teksta.

Linker
27. travanj 2024 06:07