Regija

(VIDEO) Potez koji je podigao cijelu Arenu na noge: Pogledajte kako je Batinić ugušio čvrstog Dagestanca

Matej Batinić

 Goran Sebelic/CROPIX
Iskusni hrvatski poluteškaš proteklog vikenda postao je inauguralnim FNC-ovim prvakom poluteške kategorije

Uz pobjedu Ivana Vitasovića na FNC 12 eventu, trenuci koji su izazvli najveće oduševljenje navijača u pulskoj Areni definitivno su oni pred kraj sunaslovne borbe večeri.

Matej Batinić i Gadzhimurad Khebdeev borili su se za titulu prvaka u poluteškoj kategoriji, a nakon prve četiri runde djelovalo je kao da će pojas otići u Dagestan. Khebdeev je hrvački bio nešto dominantniji kroz prve četiri runde, a u pojedinim trenucima bio je i blizu pobjede prekidom.

Iskusni Matej Batinić prezentirao je svoju mirnoću i staloženost, a u petoj rundi priuštio je pravi preokret. Obranio je hrvatski poluteškaš pokušaj rušenja od strane Khebdeeva, kontrirao je njegov pokušaj i uspostavio je kontrolu s leđa. Vrlo brzo Batinić je zaključao i stražnje gušenje (‘RNC‘), Khebdeev se pokušavao izvući, ali izlaza nije bilo. Batinić je došao do 20. pobjede u karijeri i okitio se titulom prvaka u FNC-ovoj poluteškoj kategoriji.

Cijela pulska Arena digla se na noge, a Matej Batinić uživao je ne samo u pobjedi, nego i u sjajnoj podršci s tribina. Mnogi od vas vjerojatno su već imali prilike pogledati samu završnicu tog meča, ali ukoliko ste propustili spektakl u Areni, imamo dobru vijest.

Putem Voyo.hr servisa možete pogledati snimke svih mečeva održanih na FNC 12 eventu u Puli, a Voyo je na svojoj Instagram stranici počastio snimkom Batinićevog finiša. Video se nalazi ispod ovog teksta, a Voyo streaming servisu možete pristupiti klikom na LINK.

Linker
19. travanj 2024 22:01