Regija

(VIDEO) FNC objavio ‘behind the scenes‘ s pulske priredbe, prisjetite se spektakla u amfiteatru

Pula, 020923.
FNC borbe u pulskoj areni.
Na fotografiji: publika i ugodjaj u areni.

 GORAN SEBELIC Cropix
Video možete pogledati na dnu članka

Prošlo je gotovo dva tjedna od FNC 12 priredbe u Puli. Bio je to spektakl u pulskoj Areni o kojemu će se još pričati, a gledali smo neke sjajne borbe.

Zvijezda "eventa" zasigurno je bio Ivan Vitasović koji je nastupio u glavnoj borbi večeri. Branio je svoj pojas teške kategorije protiv poljskog teškaša Michala Andryszaka, a iako je dvije runde proživljavao teški pakao, vratio se iz mrtvih iduću rundu i tehničkim nokautom završio "Longera" te obranio pojas kraljevske kategorije.

Još jedan borac koji je pružio fantastičan nastup bio je Matej Batinić koji je osvojio pojas poluteške kategorije u najboljoj borbi večeri protiv Gadzhimurada Khebdeeva. I on je bio u dosta teškoj situaciji, ali se izvukao te u petoj rundi slavio gušenjem. Prvi prvak u velteru je postao Nikola Joksović, a mogli smo gledati još neke zanimljive borbe.

Ipak, ono što se prvo veže uz ovu priredbu jest sami ambijent pulskog amfiteatra, gdje su se prije nekoliko tisuća godina borili gladijatori. Za MMA borce se govori da su moderni gladijatori te je ovo mjesto savršeno za održavanje ovakve priredbe.

Danas je organizacija objavila "behind the scenes" video s ove priredbe gdje možete pogledati sve što se događalo te subote, 2. rujna. Vjerujemo da ćete uživati u svim prizorima, a video vam ostavljamo na dnu članka.

Linker
25. travanj 2024 08:39