Regija

(VIDEO) Vaso Bakočević savladao Bojana Kosednara u vrlo uzbudljivom bare knuckle meču na Megdanu

Bojan Kosednar i Vaso Bakočević

 screenshot (YouTube, Megdan)
Priredbom u Sremskoj Mitrovici Megdan FC na svoje je priredbe uveo bare knuckle borbe

Megdan FC nije pogriješio kad je u glavnu borbu svoju desete priredbe postavio Vasu Bakočevića i Bojana "Želvu" Kosednara i to u bare knuckle borbe. Ovo je ujedno bila prva Megdanova priredba na kojoj se bare knuckle dogodio, a u toj disciplini održano je četiri od ukupno devet borbi na programu.

Što se tiče spomenute glavne borbe, ona je pružila puno uzbuđenja, a pobjednik je zasluženo bio borac iz Crne Gore, no i Slovenac je pokazao puno toga. Bio je ovo jedan vrlo dobar duel dva izuzetno iskusna borca.

Sve su Bakočević i Kosednar otvorili vrlo žestoko, a u takvom načinu borbe bolje snalazio Crnogorac. No, već po prvim pogocima oba borca vidjelo se da se ovdje neće lako pasti. Nakon furioznog početka, sve se ipak smirilo i meč je postao više tehnički baziran. Obojica su imali svojih trenutaka, no dojam je bio da Vaso ipak pogađa više i konkretnije. Želva je u drugoj rundi postao malo agresivniji, no sad Vaso sve više pogađa iz kontre. Jednostavno je bio brži te je jako dobro eskivirao. Možda i najbolji udarac meča pogodio je Vaso na sredini druge runde, kad se i otvara posjekotina na licu Slovenca. Rezultiralo je to ulaskom "cutmana", koji je zakrpao Kosednara i meč se nastavio. Nošen tim dobrim pogotkom Vaso je priveo rundu do kraja.

Jednako zanimljivo nastavilo se i u trećoj rundi, gdje nakon minute Vaso pogađa još jedan sjajan udarac koji dovodi do nove posjekotine. Nije se predavao Slovenac, pogodio je i on podosta dobrih udaraca, ali Vaso je jednostavno bio bolji, što se na kraju meča i dokazalo jednoglasnom sudačkom odlukom u njegovu korist.

Ispod odlomka možete pogledati cijeli meč, a unutar videa i cijelu Megdan FC priredbu koja je donijela još nekoliko uzbudljivih borbi.

Prije svega s ostatka programa vrijedi spomenuti novu pobjedu Čede Pantića, prekidom u prvoj rundi protiv Casonija Luciana. Nastavlja momak iz Modriče oduševljavati svojim nastupima, ali je isto tako dokazao kako je možda i prerastao ovu promociju. Od ostatka bismo svakako spomenuli pobjedu Milanka Puranovića, borca koji dolazi iz Švicarske, koji je ekspresnim nokautom završio svoju bare knuckle borbu protiv Andrasa Molnara.

Linker
22. travanj 2024 14:42