UFC

Alex Pereira izrazio je želju da trenira s Adesanyom: ‘Mislim da bi se odlično nadopunili, rivalstvo je gotovo‘

Alex Pereira i Israel Adesanya

 Ufc
Vrlo lijepa gesta od strane Alexa Pereire je ovo, a vidjet ćemo dijeli li iste osjećaje i Adesanya

Nakon što je Alex Pereira pobijedio Jirija Prochazku i okitio se pojasom poluteške kategorije, odmah je u kavezu prozvao svog starog rivala Israela Adesanyu. Naravno, nema smisla da se Israel bori za pojas u poluteškoj jer dolazi iz poraza od Stricklanda, no Pereira je kasnije rekao da ga je samo htio motivirati.

Ako je suditi po onome što je Pereira rekao neki dan u ‘‘The MMA Houru‘‘, moglo bi značiti da su dani njihovog rivalstva sada iza njih. Naime, Pereira je rekao kako ima želju trenirati s Adesanyom, a otkrio je i zašto:

‘‘Osjećam da je rivalstvo gotovo, ali svašta se može dogoditi. Ako Adesanya pokaže interes i ako organizacija to učini, prihvatio bih. Ali iskreno, mislim da je to gotova priča. Čak mislim da bi smo mogli trenirati zajedno jer je Israel jako iskusan tip, a i ja sam. Imamo slične stilove i stojku na visokoj razini, ali na malo drugačiji način tako da bi se super nadopunili‘‘, rekao je Pereira.

‘‘Ako dođe do borbe, u redu, ali nisam nekako više toliko angažiran oko toga. 100 posto želim trenirati s njim i imam osjećaj da se više nećemo boriti. Da sam siguran da se više nikada nećemo naći u kavezu, ne vidim zašto ne bih želio da treniramo‘‘, pojasnio je.

Vrlo lijepa gesta od strane Alexa Pereire je ovo, a vidjet ćemo dijeli li iste osjećaje i Adesanya. Nema sumnje da bi koristili jedan drugome u pripremama, a vidjet ćemo ima li kod Adesanye još ‘‘zle krvi‘‘.

Linker
23. travanj 2024 08:04