UFC

Bivši UFC-ov izazivač za dlaku izbjegao smrt

 Instagram
Bivši UFC-ov izazivač Kenny Florian otkrio je preko društvenih mreža kako je u prometnoj nesreći umalo izgubio život.

Florian je traumatično iskustvo iz Ujedinjenog Kraljevstva opisao preko Twittera, a tvrdi da mu je život spasio vozač imena Paul Walker.

"Gotovo sam poginuo u prometnoj nesreći na autocesti u Ujedinjenom Kraljevstvu. Srećom, nitko nije ozlijeđen. Ogromni kamion zamalo je ispod sebe zarobio naš maleni automobil. Skrenuli smo i udario nas je veliki kombi. Naš vozač imena Paul Walker nam je spasio život. Svaki dan je poklon...", prepričao je Kenny ovaj događaj.

Florian je jedan od UFC-ovih pionira i borac koji se proslavio u prvoj sezoni 'The Ultimate Fighter' šoua. Svoju UFC karijeru započeo je kao borac srednje kategorije kada je u TUF 1 finalu izgubio od Diega Sancheza. Nastupao je potom u velter, lakoj i perolakoj kategoriji.

Najuspješniji je bio u lakoj gdje se borio sa Seanom Sherkom za upražnjenu titulu. Meč je to u kojem je izgubio jednoglasnom odlukom sudaca. Novu priliku za osvajanje UFC-ovog zlata imao je 2009. godine kada ga je na UFC 101 priredbi ugušio legendarni B.J. Penn.

Florian je karijeru završio 2011. nastupom na UFC 136 priredbi gdje je napadao titulu u perolakoj, ali je te večeri od njega bio uspješniji Jose Aldo. Danas radi kao UFC-ov komentator i analitičar za ESPN.

Linker
28. travanj 2024 01:48