UFC

Ian Garry pršti samopouzdanjem: ‘Nevjerojatan sam, moj mozak funkcionira drukčije i jednostavno sam najbolji‘

Ian Garry

 Screenshot (youtube, Sky Sports)
26-godišnji irski velteraš ovakvim izjavama privlači sve više hejtera

Ian Garry borac je koji silno voli pričati i jako je vješt za mikrofonom. Pozitivna stvar je što njegove borilačke vještine niti malo ne zaostaju za govorničkim vještinama, pa tako Garry uglavnom opravdava svoje riječi.

Šest nastupa odradio je 26-godišnji Irac unutar UFC-ovog kaveza i upisao je svih šest pobjeda. Ove godine čak triput je ulazio u kavez, a iz meča u meč, Garry je izgledao sve impresivnije.

Kenan Song napravio mu je određene probleme u prvoj rundi, ali Garry se izvukao, a zatim je završio Songa u trećoj rundi. Daniela Rodrigueza je deklasirao već u prvoj rundi, a Neila Magnyja prebijao je kroz svih 15 minuta borbe.

Garry će godinu okončati nastupom na UFC 296 eventu, a protivnik će mu biti Vicente Luque. 32-godišnji Brazilac osjetno je iskusniji borac od Garryja i dugi niz godina kotira kao jedan od deset najboljih velteraša na svijetu. Bit će ovo najteži dosadašnji ispit za Garryja, ali Irac dolazi prepun samopouzdanja.

‘‘16. prosinca (12. mjesec), budite spremni, jer ući ću u kavez i završit ću Vicentea Luquea onako kako poželim.‘‘, poručio je Garry gostujući u ‘‘The Energized Showu‘‘.

Supertalentirani Irac pokazuje potencijal za postati novom velikom irskom zvijezdom. Nije tajna da se Garry podosta ugleda na svog sunarodnjaka Conora McGregora, a sve veće uzbuđenje vlada među irskim navijačima uoči Garryjevih mečeva.

‘‘Oni bi i trebali biti uzbuđeni. Ja sam nevjerojatan, a to vam govorim još otkako sam tinejdžer. Način na koji moj mozak radi i način na koji gledam borbe, jednostavno sam drukčiji od svih ostalih ljudi na ovom planetu. Ja imam drukčiju valnu duljinu i drukčije razumijevanje ove igre. Ja mogu izdominirati ljude kako god poželim, jer sam toliko bolji od svih ostalih. Borba s Luqueom, borba s Magnyjem, borba protiv Daniela Rodrigueza, sve su iste, samo ponovljene na različite načine. Ja ću naći način za doći do uspjeha i uvijek ću pobijediti jer sam toliko bolji od ostalih. Svi bi trebali biti uzbuđeni.‘‘, poruka je Iana Garryja za sve fanove koji čekaju njegov sljedeći nastup.

Ian Garry u ovim trenucima ‘‘leti‘‘ jako visoko, što ne čudi s obzirom na rezultate koje ostvaruje. Ipak, najteži ispiti tek slijede, a prizemljenje bi moglo biti jako bolno. Vicente Luque više je nego tvrd orah i Garryja čeka jako težak meč.

Linker
27. travanj 2024 08:31