UFC

O'Malley otkrio kako je propao meč s nekoć jednim od najvećih UFC-ovih talenata: 'Pao bi tu gadan nokaut'

Sean O'Malley
 Screenshot (Instagram)
Popularni UFC-ov borac namjerava se za otprilike dva mjeseca vratiti u kavez

Sean O'Malley (12-1) nada se da će svoj idući nastup odraditi na UFC-u 258, odnosno priredbi koja bi se trebala održati 13. veljače.

Popularni UFC-ov borac namjerava se za otprilike dva mjeseca vratiti u kavez i to po prvi puta nakon što mu je u kolovozu Marlon Vera nanio prvi poraz u karijeri.

Tko će biti njegov protivnik? U ovim trenucima nije poznato, ali je 'Sugar' na svom YouTube kanalu otkrio da je borba bila ponuđena nekoć jednom od najvećih UFC-ovih talenata, no Thomas Almeida (22-4) je navodno odbio taj meč.

Almeida je, podsjetimo, u UFC stigao 2014. kao neporažen borac te je upisao pobjede u svoja prva četiri nastupa na najvećoj pozornici. U jednom je trenutku imao 21-0, ali je njegov impresivni niz sredinom 2016. zaustavio Cody Garbrandt. Nakon tog je meča Thomas pobijedio Alberta Moralesa, ali je i potom upisao tri poraza u nizu (Jimmie Rivera, Rob Font i Jonathan Martinez).

"On je to odbio. Rekao je da je moja desna ruka premoćna ili nešto slično tome, možda je spominjao i COVID ili nešto. Uglavnom, odbio je tu borbu i to je dobra odluka s njegove strane. Pao bi tu gadan nokaut", otkrio je O'Malley dodavši da se potraga za protivnikom nastavlja i da je njegov cilj nastupiti u veljači.

Sean kao jednu od dobrih opcija vidi i bivšeg prvaka Dominicka Cruza, ali je 'The Dominator' u međuvremenu dogovorio meč s njegovim prijateljem Caseyjem Kennyjem.

"Kenney je jedan od mojih prijatelja s kojim sam neko vrijeme i trenirao. To je zanimljiv 'matchup'. Htio sam i ja borbu s Cruzom, no to se nije dogodilo. No, u redu je, bort ću se već s nekim i bit će to bolestan meč, zaključio je O'Malley.

Linker
27. travanj 2024 08:35