UFC

‘On je propalica koja će jednog dana nekoga ubiti. Izudarao je tipa pištoljem po glavi i ići će na sud‘

Sean Strickland

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
‘Chaos‘ nastavlja s uvredljivim diskursom, a iznio je i tvrdnje povezane sa Seanovim navodnim zakonskim problemima

Odnosi na relaciji između Colbyja Covingtona i Seana Stricklanda trajno su narušeni nakon medijske konferencije uoči UFC 296 priredbe u prosincu, kada je "Chaos" gnjusno provocirao Leona Edwardsa na račun njegovog pokojnog oca. Strickland je zbog toga otvorio verbalnu ofenzivu prema Covingtonu i uputio mu niz uvreda, a ovaj mu to, dakako, nije zaboravio, te sada ponovno uzvraća paljbu.

U jednom od svojih posljednjih javnih istupa, Colby je, naime, nastavio s uvredljivim i omalovažavajućim diskursom, ali je i iznio tvrdnje o Stricklandovom sudjelovanju u nasilnom incidentu na vegaškim ulicama, zbog čega je pod policijskom istragom.

"Bio je neuspješan u mojoj kategoriji, nije se mogao s tim nositi. Bio je pretučen i nokautiran pa je morao napustiti diviziju. On je propalica, previše je puta udaren u glavu, ima CTE (kronična traumatska encefalopatija, op.a.)", rekao je bivši privremeni prvak UFC-ove velter divizije tijekom gostovanja na SOSCAST podcastu pa nastavio:

"Taj tip će jednog dana donjegiveslovno nekoga ubiti. Trenutno je pod istragom u Vegasu. Neki pijani tip je lutao ulicama Las Vegasa, u blizini kuće, a ovaj je izašao i izudarao ga pištoljem po glavi nasred ulice. Trenutno je pod istragom i ići će na sud".

Za pretpostaviti je da Covington govori o incidentu koji se dogodio krajem studenog prošle godine, a o kojem smo tada također pisali.

Linker
15. travanj 2024 00:58