UFC

(VIDEO) Sean Strickland verbalno ‘uništio‘ Covingtona: ‘On je definicija kuje, Edwardsovi roditelji zaslužuju poštovanje‘

Sean Strickland

 Screenshot (youtube, Ufc)
Prvak UFC-ove srednje kategorije sinoć se pojavio na konferenciji za medije kako bi najavio svoj sljedeći nastup

Colby Covington godinama uživa status jednog od najomraženijih MMA boraca na svijetu, a taj status dodatno je očvrsnuo nakon konferencije za medije uoči UFC 296 eventa.

Covington je gnjusno uvrijedio Leona Edwardsa, rekavši kako će ga ‘‘odvesti u sedmi krug pakla, a tamo će pozdraviti njegovog pokojnog oca‘‘. Edwards je istog trenutka bacio bočicu vode u smjeru Covingtona, a osiguranje je moralo reagirati da se borba ne dogodi ranije od očekivanog.

Naišao je Covington na ogromne osude od strane javnosti, a u obranu Leona Edwardsa stao je i Sean Strickland, prvak UFC-ove srednje kategorije. Strickland je sinoć dobio priliku razgovarati s medijskim predstavnicima kako bi najavio svoj meč protiv Dricusa Du Plessisa, a u jednom trenutku osvrnuo se na Colbjya i njegove recentne izjave.

‘‘Colby je pravi govnar. Ako poznajete Colbyja na osobnoj razini, on je prevario sve ljude koje poznaje. Colbyja smatram osobnom uvredom, jer ‘Trumpsteri‘ (ljudi koji podupiru Donalda Trumpa, op.a.) i republikanci, vi ste moji ljudi, radnička klasa. Moji ste ljudi, a imate Colbyja koji vam se dodvorava, iako ga zapravo nije briga za vas.‘‘, započeo je Sean, a potom se osvrnuo na Colbyjevu izjavu o Leonovom ocu.

‘‘Ismijavanje Leonovog oca, to je najodvratniji potez koji možete napraviti. Leonova majka i otac, bili loši ili dobri ljudi, nije niti bitno. Oni su odgojili dječaka da postane muškarac, da osvoji titulu prvaka i bude dobar čovjek. Pravi Amerikanci bi im zapljeskali na tome i ne bi to pokušavali omalovažit. Colby je lažnjak. Da se on sada nalazi ovdje, on bi jedino mogao nazvati 911 (broj za hitne slučajeve), jer on je definicija kuje!‘‘, poručio je Sean na oduševljenje okupljenih.

Inače, Covington je ranije ovaj tjedan prozivao i Seana Stricklanda, a njegove riječi došle su do Stricklanda koji mu je očito zamjerio. Covington je čak isticao kako želi ‘‘našamarati‘‘ Seana Stricklanda.

‘‘On se pretvara da je sve ono o čemu zapravo sanja da jest. Volio bih našamarati Seana Stricklanda. On je patetična izlika za ljudsko biće, tip nema IQ. Nevjerojatno je glup. Treba mu žicom zatvoriti usta, a ja sam tip koji će to napraviti. UFC zna da sam ja taj koji može završiti tipove koji mrze ovu kompaniju i cijeli svijet. Stoga bih volio odraditi borbu protiv Seana Stricklanda.‘‘, poručio je Colby u razgovoru za CODE Sports.

U slučaju pobjede nad Edwardsom, možda nam budućnost donese ‘‘superfight‘‘ između Colbyja i Stricklanda, tko zna?

Linker
27. travanj 2024 08:02