UFC

Ryan Spann otkrio da je borba protiv Krylova skoro propala: ‘Trebao sam se boriti za pojas‘

Ryan Spann 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Tvrdi kako se trebao boriti s pobjednikom između Ankalaeva i Blachowicza, no borba je završila bez pobjednika

Ryan Spann će ove subote predvoditi UFC-ovu priredbu po drugi puta u životu, a protivnik će mu biti Nikita Krylov. Obojica su top 10 borci u poluteškoj kategoriji, tako da nas u subotu zasigurno čeka odlična borba. Obojica su povezali po dvije pobjede u posljednjim mečevima, tako da bi im ova subotnja bila od velike važnosti.

Spann je u trenutno posljednjem nastupu svladao posrnulog Dominicka Reyesa nokautom u prvoj rundi, a prije toga je završio Iona Cutelabu ‘‘submissionom‘‘ također u prvoj rundi. Sada će tražiti treću pobjedu zaredom, a otkrio je i da je borba protiv Krylova zamalo propala:

‘‘Ova borba se skoro nije dogodila, no ja se i dalje veselim. Bili smo na vezi zbog situacije s pojasom. Ja sam se prvo htio boriti s Blachowiczem, a nakon toga sam se trebao garantirano boriti za pojas. Dakle, Ankalaev i Jan su se trebali boriti za privremenog prvaka, a ja s pobjednikom‘‘, rekao je Spann za MMA Junkie.

‘‘Ovo ne govorim kako bih se hvalio. Ova borba također nije bez razloga. Ja želim ono što želim, a dobio sam ono što mogu dobiti. No, što duže mi bude trebalo do vrha, duže ću na njemu i ostati. Moj plan je uzeti pojas, a onda ga ostaviti Kennedyju (Nzechukwuu), mom timskom kolegi‘‘, dodao je Spann.

Spanna u subotu nikako ne čeka lagan meč jer je i Krylov povezao dvije odlične pobjede u posljednjim nastupima. Svladao je Alexandera Gustafssona i Volkana Oezdemira, tako da će i on preko Spanna tražiti svoju priliku za nešto više.

Krylov i Span ovog vikenda predvode Fight Night 220 priredbu na kojoj nas čeka još nekoliko zanimljivih borbi.

Linker
02. svibanj 2024 19:42