UFC

UFC 296 upravo dobio još jednu bombastičnu borbu! Ian Garry borit će se protiv prekaljenog veterana i timskog kolege

Ian Garry vs. Vicente Luque

 Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia, Px Images/abaca/Abaca Press/Profimedia
Luque i Garry su inače timski kolege iz poznate Kill Cliff FC dvorane, a sada će se naći i u kavezu u pravom meču

UFC 296 priredba je na rasporedu u dvanaestom mjesecu ove godine, a izgleda da UFC posljednje dvije priredbe želi ‘‘napucati‘‘ što je više moguće. Jučer smo saznali da će se na UFC 296 sastati Tony Ferguson i Paddy Pimblett, a Dana White je na svom Instagram profilu upravo objavio još jednu prijelomnu vijest!

Na istoj priredbi će nastupiti i nova uzdanica velter kategorije, ali i UFC-a općenito – Ian Garry! Bit će mu to četvrti nastup ove godine, a u trenutno posljednjem je prebio Neila Magnyja i svladao ga sudačkom odlukom nakon tri za njega odlične runde. No, sada je vrijeme za stepenicu više, a to mu je UFC i dao!

Vicente Luque je njegov idući protivnik, a kao što smo već i naveli, borit će se na UFC 296 priredbi u dvanaestom mjesecu ove godine. Luque je ove godine nastupio jednom, i to u osmom mjesecu kada je jednoglasnom odlukom sudaca nakon pet rundi pobijedio bivšeg prvaka Rafaela dos Anjosa. Prije toga je dvaput gubio, i to od Belala Muhammada te Geoffa Neala.

Luque i Garry su inače timski kolege iz poznate Kill Cliff FC dvorane, a sada će se naći i u kavezu u pravom meču. Borci zasigurno jako dobro poznaju jedan drugog, tako da bi ova borba mogla biti jako zanimljiva.

Linker
09. svibanj 2024 08:24