UFC

UFC 300 donosi revanš između Askrena i Masvidala!? ‘Ukoliko i mene Dana nazove, i ja izlazim iz mirovine!‘

 Jorge Masvidal vs. Ben Askren 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Masvidal je upravo protiv Askrena došao do najpoznatijeg poteza u svojoj karijeri, odnosno do onog poznatog nokauta sredinom 2019. godine kada ga je ‘‘uspavao‘‘ letećim koljenom za samo 5 sekundi borbe

UFC 300 sve je bliže, no organizacija je pomalo u problemima jer trenutno izgleda kao da nema niti jedno od najvećih imena dostupno za ovu priredbu. Dugo su najavljivali spektakl, a vidjet ćemo što će uspjeti isporučiti u četvrtom mjesecu, te hoće li se najavljivani spektakl pretvoriti – u debakl.

Jorge Masvidal neki je dan najavio povratak, odnosno, napisao je kako više nije umirovljen borac. Jedna slična objava došla je i danas, ali ovog puta od čovjeka kojem je obilježio karijeru – Bena Askrena! Aksren je rekao kako će biti spreman ukoliko ga Dana nazove i pokuša organizirati revanš protiv Masvidala.

‘‘Slušajte me, sada ću nešto reći. Ako me Dana nazove i ponudi Jorgea Masvidala na UFC 300 priredbi, International Fight Week, ja ću izaći iz mirovine. Borit ću se s njim opet, ne zanima me. Međutim, on nikada neće pristati na ovo, jedino ako nastavi gubiti novac ili nešto slično. Ali, to bi bilo odlično‘‘, rekao je Askren za ‘‘Funky & the Champ‘‘.

‘‘Neću ih moliti za to, ionako nije vjerojatno da će se ovo dogoditi. Međutim, ako se dogodi, reći ću im da ću biti tamo. Ako ne, nastavit ću sa svojim životom. Ja sam spreman, u formi sam, hrvam puno. Želi se boriti? Odlično‘‘, dodao je.

Prisjetimo se, Masvidal je upravo protiv Askrena došao do najpoznatijeg poteza u svojoj karijeri, odnosno do onog poznatog nokauta sredinom 2019. godine kada ga je ‘‘uspavao‘‘ letećim koljenom za samo 5 sekundi borbe. Ubrzo nakon toga je Aksren završio svoju MMA karijeru, a ostaje nam za vidjeti hoće li Dana okrenuti Askrenov broj.

Linker
27. travanj 2024 13:02