UFC

(VIDEO) Conor McGregor objavio novu snimku sparinga: ‘Notorious‘ se poigravao s Bellatorovim borcem

Conor McGregor i Daniele Scatizzi

 Screenshot (instagram, Conor Mcgregor)
Najveća MMA zvijezda današnjice ipak je u aktivnom treningu i pripremama za povratak

Ništa, apsolutno ništa ne zna se o povratku Conora McGregora u kavez. ‘‘Notorious‘‘ navodno i dalje planira vratiti se profesionalnim nastupima, ali još uvijek se nije vratio USADA-inom antidopinškom protokolu, niti je službeno ugovorio meč.

Nadali smo se Conorovom nastupu do kraja ove kalendarske godine, ali sada je dojam da ga UFC čuva za UFC 300 event koji bi se trebao održati početkom proljeća sljedeće godine. Ne nastupi li Conor niti na UFC 300 priredbi, njegov povratak bit će više nego upitan.

Dobra je vijest da McGregor ipak trenira. Unatoč raskalašenom stilu života koji vodi posljednjih nekoliko godina, Irac se i dalje uspijeva prisiliti na dolaske u dvoranu i odrađivanje teških treninga. ‘‘Notorious‘‘ je sinoć objavio novu snimku sa sparinga, a poprilično dominantno izgledao je McGregor.

‘‘On sparira s amaterima‘‘, jedan je od najučestalijih komentara na tom videu, ali to ovaj put nije istina.

Daniele Scatizzi (12-7-0, 4-3 u Bellatoru) ime je sparing partnera s najnovije Conorove snimke. 30-godišnji Talijan inače je Bellatorov borac lake kategorije i radi se o profesionalcu.

Istina da Scatizzi nije elitni borac, zapravo je daleko od nekakve elitne razine i Michaela Chandlera s kojim bi se Conor trebao boriti u povratničkom meču, ali ovakva dominacija sigurno je dobra za Conorovo samopouzdanje. Možda ga navede da se konačno odvaži na povratak u kavez.

Linker
05. svibanj 2024 03:15