UFC

(VIDEO) Milijuni pogledali emotivnu Khabibovu objavu: 'Bila su to najbolja vremena'

Khabib i Abdulmanap Nurmagomedov
 Screenshot (Instagram)
Video s Instagram profila UFC-ovog prvaka izazvao je mnoštvo reakcija...

I dok svijet raspravlja o tome hoće li Khabib Nurmagomedov ipak odraditi još jedan meč ili je njegova odluka iz Abu Dhabija ipak bila konačna, UFC-ov prvak mislima je još uvijek uz svog pokojnog oca Abdulmanapa.

Abdulmanap Nurmagomedov, cijenjeni dagestanski trener čija je smrt u srpnju potresla borilački svijet, bio je UFC-ovom prvaku i otac, i mentor, ali i veliki prijatelj. Njihov poseban odnos često je bio tema u Khabibovim intervjuima, a jedan od najboljih boraca u povijesti MMA-a nikad nije skrivao koliko voli i cijeni svoga oca.

"Ovo je bila moja posljednja borba, nema šanse da ću se vratiti bez svog oca", bila je jedna od prvih rečenica koje je izustio Khabib nakon što je prije 10-ak dana svladao Justina Gaethjea i po treći puta obranio svoju titulu u lakoj kategoriji.

A svog oca Khabib se u srijedu prisjetio i uz jednu snimku njihovog susreta ispod koje je stajalo: "Bila su to najbolja vremena."

U prvih nekoliko sati od objave, video s mlađim i starijim Nurmagomedovom imao je oko pet milijuna pregleda te milijun i pol lajkova na Instagramu.

Linker
03. svibanj 2024 06:15