UFC

(VIDEO) Netflix objavio službeni ‘trailer‘ za ‘McGregor Forever‘ dokumentarac: Čekaju nas četiri dijela

Conor McGregor

 Screenshot (youtube, Netflix)
Najveća MMA zvijezda dobiva novi dokumentarac kojim ćemo dobiti detaljniji uvid u njegov život i karijeru

Velike vijesti podijelili su Netflix i Conor McGregor prije nešto više od dva tjedna. Popularni streaming servis u suradnji s McGregorom sprema novi dokumentarac koji prati dio Irčeve karijere, a u fokusu će biti njegov povratak nakon teške ozljede koju je zadobio u sedmom mjesecu 2021. godine.

McGregor je tada slomio nogu u meču protiv Dustina Poiriera i meč je izgubio nakon prve runde. Povratak u kavez još uvijek čekamo, ali drugom polovicom ove godine McGregor bi se konačno trebao vratiti u kavez. Njegov protivnik bit će Michael Chandler, a još uvijek čekamo na službenu potvrdu datuma i lokacije na kojoj će se boriti.

‘‘Jedino mjesto na kojem možete čuti moju istinsku priču koja zapravo tek počinje.‘‘, poručio je Conor McGregor krajem četvrtog mjeseca putem Facebooka, a Netflix je jučer izbacio i službeni ‘‘trailer‘‘ za ovaj dokumentarac.

‘‘McGregor Forever‘‘ (‘McGregor Zauvijek‘) naziv je ovog dokumentarca, a Conoru ovo nije prvi put da surađuje s Netflixom. 2017. godine objavljen je dokumentarac ‘‘Conor McGregor: Notorious‘‘, a još uvijek ga možete pogledati putem Netflixa.

Kad je u pitanju ‘‘McGregor Forever‘‘, u opisu ‘‘trailera‘‘ navedeno je kako će se raditi o dokumentarcu u četiri dijela, a dobit ćemo dublji uvid u Conorovu povijest i sve ono što ga je dovelo do statusa koji danas uživa, a to je status najpopularnijeg MMA borca na svijetu.

Nema sumnje da će ovaj dokumentarac privući ogroman interes MMA zajednice, a sam ‘‘trailer‘‘ također izgleda fantastično. U to se možete uvjeriti preko videa koji se nalazi ispod ovog teksta.

Linker
04. svibanj 2024 14:17