UFC

(VIDEO) Umjesto teškaškog rata fanovi ostali razočarani, pogledajte razlog prekida borbe

 Justin Tafa  

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia

Vrlo zanimljiv matchup održan je u teškoj kategoriji. Dok je Austen Lane u ovu borbu ušao s nizom od šest uzastopnih pobjeda, te kao pobjednik Dana White‘s Contender Series, Justin Tafa je došao tražiti treću pobjedu u nizu unutar UFC organizacije.

Iako se u okršaju teškaša očekivao atraktivan dvoboj, pa i nokaut, nažalost borba je na razočaranje svih završila neslavnim prekidom. Naime, borba je prekinuta radi uboda prstom u oko. Ubod je okarakteriziran kao slučajan, a Tafa je dobio 5 minuta da se proba oporaviti, što se naravno nije dogodilo.

Justin Tafa je krenuo naprijed odmah u startu, a Lane ga je neutralizirao s dva teška udarca nogom u tijelo. Tafa je tada bacio udarac prema Laneovoj glavi, a ovaj je usred eskivaže uspio prstom u oko ubosti svog protivnika.

Po mnogima je pobjeda diskvalifikacijom trebala otići na stranu Tafe, borba je ipak poništena, te oba borca sada imaju upisan ‘no contest‘. Je li ubod bio slučajan ili ne, možete procijeniti i sami u priloženom videu.

Da se radi o vrlo opasnom borcu i nokauteru govori činjenica da je Justin Tafa svih šest pobjeda upisao nokautima u prvoj ili drugoj rundi. "Bad Man" je gubio tri puta unutar UFC-a, no isto tako je do ove borbe upisao i tri značajne pobjede.

Linker
27. travanj 2024 11:52