UFC

Dana White konačno iznio svoje mišljenje o Jones vs. Ngannou

Dana White
 screenshot/YouTube
Dana White konačno se osvrnuo na prepucavanje između Jona Jonesa i Francisa Ngannoua.

Jones i Ngannou već nekoliko dana preko društvenih mreža raspravljaju o njihovom potencijalnom okršaju, a oko jedne stvari su se u svim tim razmjenama izgleda obojica složili - trebao bi to biti meč koji će pošteno napuniti njihove bankovne račune.

S obzirom na to da ovo nije prvi puta da se Jones poigrava s maštom fanova oko svog prelaska u tešku, i Dana White bio je oprezan u svom komentaru na najnovija zbivanja.

"Ne znam žele li se ti likovi zaista boriti. Reći ću to ovako, iako to možda nije slučaj kod ove dvojice - preko interneta možemo vidjeti svakakve razgovore, ali dogovaranje same borbe je jedna potpuno drugačija igra", izjavio je White na druženju s novinarima.

Spomenimo kako ni Jones ni Francis trenutno nemaju dogovoren idući meč. 'Predator' tek izašao iz meča s Jairzinhom Rozenstruikom u kojem je stigao do četvrtog uzastopnog nokauta u prvoj rundi, dok 'Bonesa' u Octagonu nismo gledali od veljače kada je kontroverznom odlukom svladao Dominicka Reyesa.

Što se tiče njihovih opcija, Ngannou ih baš i nema previše u teškoj kategoriji i najvjerojatnije će čekati rasplet priče oko Stipe Miočića i Daniela Cormiera. S druge strane, Jonesu opcija ne nedostaje pa se tako često spominje njegov susret s Janom Blachowiczem, ali i revanši s Reyesom, Thiagom Santosom i, po novome, Gloverom Teixeirom.

Linker
06. svibanj 2024 08:23