UFC

Steve Erceg neposredno nakon UFC-a 301: ‘Upropastio sam svoju šansu, ali vratit ću se jači‘

Steve Erceg

 DARRYL DYCK/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Darryl Dyck
Nažalost Australac hrvatskih korijena nije uspio u sinoćnjem pokušaju osvajanja UFC-ove titule, ali ima razloga biti ponosan

Jutros rano po hrvatskom vremenu imali smo priliku pratiti sjajnu borbu za UFC-ovu titulu u muha kategoriji između Alexandrea "The Cannibala" Pantoje (28-5) i Stevena "Astro Boya" Ercega (12-2). Nakon pet runde teške bitke sudci su jednoglasno dali pobjedu prvaku (48-47, 48-47, 49-46).

Po mnogim analitičarima mješovitih borilačkih vještina Erceg je bio diskutabilno najteži Pantojin protivnik do sada, a Australac je samim tim imao jednu od svojih najboljih borbi iako mu je pobjeda na kraju izmakla. Detaljnu analizu borbe možete pročitati klikom ovdje.

"Astro Boy" je neposredno nakon izlaska iz UFC-ovog oktogona dao ekskluzivni intervju za Full Send MMA YouTube kanal. "Naravno da sam razočaran. Došao sam tu na ‘short notice‘ nakon tri meča u UFC-u i naravno da sam mislio pobijediti. Mislio sam da ga mogu završiti preko njega, ali onda me ‘outscrambleao‘ i uzeo mi leđa".

"Mislio sam da je 2-2 ili 3-1 kada sam ulazio u zadnju rundu. Bilo je blizu u trećoj, znao sam da sam pobijedio u četvrtoj. Možda sam mogao se pametnije ponijeti u zadnjoj rundi, ali upropastio sam šansu..." nadodao je vidno razočarani Erceg.

Linker
05. svibanj 2024 17:06