UFC

(VIDEO) Pogledajte mistični povratnički spot Conora McGregora za UFC 303, zasad imamo 7 potvrđenih borbi

Conor McGregor

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA
Dugo smo očekivali povratak jednog od najpoznatijih MMA boraca ikada, UFC je već krenuo s promocijom

UFC 303 je najavljen za 29. lipnja ove godine, a održat će se u svojevrsnom "domu" najveće svjetske MMA promocije odnosno T-Mobile Areni u Las Vegasu. Priredbu će predvoditi bivši prvak u dvije kategorije i slobodno možemo reći najveća borilačka zvijezda današnjice Irac Conor "The Notorious" McGregor (22-6), a njegov protivnik će biti još jedan elitni član UFC-ovog rostera Michael Chandler (23-8).

VIdeo koji je pušten u javnost ove subote pokazuje McGregora u "zelenim" bojama svoje domovine dok u pozadini svira njegova "ring walk" pjesma "Foggy Dew". Ovaj video koji traje 24 sekunde je zapravo prvi službeni promotivni video iz UFC-a nakon što je Dana White 13. travnja najavio McGregorov povratak.

McGregor se vraća u ring nakon što je imao poslovne avanture van oktogona u vidu snimanja "Road House" filma te pokretanja brenda vlastitog piva.

Za navedeni event imamo sedam potvrđenih borbi, a također bit će zanimljivo vidjeti i "brzi" povratak Jamahala "Sweet Dreamsa" Hilla nakon što je teško nokautiran na UFC-u 300 od strane Alexa "Poatana" Pereire.

Potvrđene borbe na UFC 303 cardu*:

Conor McGregor vs. Michael Chandler

Jamahal Hill vs. Khalil Rountree

Andre Fili vs. Cub Swanson

Marc-Andre Barriault vs. Joe Pyfer

Gillian Robertson vs. Michelle Waterson-Gomez

Mayra Bueno Silva vs. Macy Chiasson

Vinicius Oliveira vs. Ricky Simon

*službene informacije potvrđene do 5. svibnja

Linker
08. svibanj 2024 08:21