UFC

(VIDEO) Urnebesan gaf Brucea Buffera: Anthony Smith pobijedio, a on njegovog protivnika proglasio pobjednikom

Anthony Smith

 Gol.hr
Nismo baš navikli na bilo kakve gafove legendarnog UFC-ovog najavljivača, tako da je ova situacija zbog toga svima neobična

Uspio se noćas na UFC 301 priredbi Anthony Smith vratiti na pobjedničke staze. ‘‘Submissionom‘‘ u prvoj rundi svladao je mladog domaćeg borca Vitora Petrina, u trenutku borbe neporaženog prospekta s 11 pobjeda od kojih je osam ostvario prekidom.

Nije, stoga, čudno da su mnogi favorizirali upravo njega u ovom meču, a pogotovo kada se uzme u obzir činjenica da Petrino ima tek 27 godina i da je na početku svog naleta. Međutim, u ovom slučaju je iskustvo pobijedilo te je Smith slavio prekidom već u prvoj rundi.

Istina, mnogi su otpisali Smitha u ovoj borbi, a izgleda da je istu stvar učinio i legendarni Bruce Buffer. U trenutku proglašenja pobjednika, dok su borci stajali sa sucem u centru kaveza, Bruce je uzeo mikrofon i ispalio:

‘‘I dalje neporažen – Vitor Petrino!‘‘

U tom trenutku je sudac Smithu podignuo ruku, a kad je shvatio što je Buffer rekao, Smith je promijenio izraz lica. Bruce se odmah ispričao i ispravno proglasio pobjednika, a situacija je prošla u prijateljskom tonu između Smitha i Buffera.

Nismo baš navikli na bilo kakve gafove legendarnog UFC-ovog najavljivača, tako da je ova situacija zbog toga svima neobična. S obzirom na to koliko se Smitha otpisivalo u ovoj brobi, ne bi bilo čudno i da je Bruce unaprijed na svojim papirima napisao Petrina kao pobjednika te je to nehotice i pročitao.

Kako god, bitno da je sve prošlo u prijateljskom tonu, a video cijele situacije možete pogledati OVDJE.

Linker
06. svibanj 2024 13:03