K1 i Boks

Agit Kabayel rekao kako je spreman za veliki izazov: ‘Anthony Joshua je veliko ime, bit ću spreman za taj meč‘

 Agit Kabayel 

 Moritz Mueller/imago sportfotodienst/Profimedia
Joshua je nakon pobjede protiv Wallina postao traženo ime te nema bokača koji ga sada ne želi, no on se ipak odlučio za Ngannoua

Malo tko se nadao da će Agit Kabayel prirediti onakvo iznenađenje na nedavnoj priredbi u Rijadu. Arslanbek Makhmudov bio je njegov protivnik kojeg su mnogi uvelike favorizirali, kao i kladionice, no pokazalo se da je Kabayel boksač kojeg nikada ne treba podcjenjivati. Slavio je nokautom, a sada ima velike planove.

Pobjeda protiv Makhmudova mu je donijela puno toga, a sada je Kabayel izrazio želju za nekim velikim mečom protiv jednog velikog imena. Na umu trenutno ima Anthonyja Joshuu, iako nije toliko realno s obzirom da je sinoć i službeno ugovoren meč između Joshue i Ngannoua. Međutim, Kabayel se ne da pokolebati:

‘‘Protiv Wallina se borio jako dobro, možda se vratio. Možda je AJ ponovno tu. Ima moje poštovanje kada govorimo o toj borbi. Ako ikada dođe do meča između nas dvojice, ja ću biti spreman. Spreman sam za neki veliki izazov. Anthony Joshua je veliko ime, a kada dođe do ove borbe, ja ću biti spreman. Spremni smo za sve‘‘, rekao je Kabayel za Pro Boxing Fans.

Još prije meča s Andyjem Ruizom, kružile su priče da je upravo Kabayel nokautirao Joshuu na sparingu netom prije meča te da je zbog toga Joshua protiv Ruiza onako lagano padao. Niti jedna strana tu priču nije ni potvrdila ni porekla, tako da nikada nećemo znati što se uistinu dogodilo.

Joshua je nakon pobjede protiv Wallina postao traženo ime te nema bokača koji ga sada ne želi, no on se ipak odlučio za Ngannoua. Tko zna, možda nakon tog meča odluči boksati s Hrgovićem ili nekim drugim boksačem koji ga može približiti tituli.

Linker
30. travanj 2024 20:56