K1 i Boks

Agron Smakići boksa protiv neporaženog Engleza? Na Instagram profilu objavio da prihvaća meč, čeka odgovor

Agron Smakići

 Screenshot (youtube, Podcast Inkubator)
Nadamo se da će do meča doći

Izgleda kako će ovog puta Agron Smakići imati malo više sreće kada je u pitanju dogovor meča. Podsjećamo, Smakići je ovog mjeseca trebao boksati protiv bivšeg izazivača i bivšeg 'Cro Cop'-ovog protivnika, Jarrela Millera. Međutim borba je otpala, a razlog je otkazivanje od strane Millera.

Na Instagram profilu njegove dvorane 'Gym 23' danas je osvanuo zanimljiv story, naime, rekli su kako je dogovor Smakićijevog sljedećeg meča u tijeku te je samo pitanje vremena kada će do njega doći. Također, otkrili su kako se radi o neporaženom Englezu Fabiu Wardleyu, koji trenutno ima 13 pobjeda u karijeri, od kojih 12 nokautom.

Na svom Instagram profilu oglasio se i sam Agi, te je vrlo kratko napisao: ''Prihvaćam borbu i čekam te, Fabio Wardley!''

Inače, Smakići je trenutno 51. na Boxrec-ovoj ljestvici te je na njega došao pobjedom protiv Lenroya Thomasa nešto ranije ove godine. Nakon toga je bio i u kampu Dilliana Whytea dok se pripremao na meč sa Tysonom Furyjem, a ukoliko i sad dođe do ugovaranja borbe, bit će to jako dobra prva polovica godine za Agrona. Wardley je jedno mjesto lošije rangiran od Agrona, odnosno zauzima 52. poziciju u poretku svjetskih teškaša.

Meč bi se trebao održati 9.7. na priredbi koju predvode Derek Chisora i Kubrat Pulev, a to će im biti revanš borbe koja se održala 2016. godine. Tada je Pulev slavio podijeljenom sudačkom odlukom, a kako će se ovog puta stvari odviti, vidjet ćemo uskoro.

Linker
18. travanj 2024 19:36