K1 i Boks

‘Ako izdržiš više od četiri runde, dat ću ti dodatnih 5 milijuna dolara. Ako ne izdržiš, onda moraš...‘

Mike Tyson

 Erik Pendzich/Shutterstock Editorial/Profimedia
Mikeu Tysonu se otvara mogućnost za dodatnu zaradu, ali ne bez uloga i s njegove strane

Približavamo se, još je mjesec dana do borbe između Jakea Paula i Mikea Tysona, i čini se da bi se ovaj put borba mogla zaista i dogoditi.

Borba između Paula i Tysona prvotno je bila zakazana za 20. srpnja, ali je navodni čir izbacio "Iron Mikea" iz igre. Ovaj put se čini da legendarni teškaš bolje podnosi svoj intenzivni raspored treninga, i možda ćemo konačno vidjeti kako će se 58-godišnjak nositi protiv 27-godišnjeg protivnika.

Jake Paul sada dodatno povećava pritisak na sebe. U nedavnoj objavi na X-u (bivšem Twitteru), "The Problem Child" rekao je da će Tysona nagraditi s nekoliko milijuna dolara ako njihova borba potraje više od četiri runde. U suprotnom, Tyson treba istetovirati nešto...

"Mikey Mikey, ako izdržiš više od četiri runde sa mnom, dat ću ti dodatnih pet milijuna dolara", izjavio je Paul u video objavi. "Ali ako ne, onda moraš napraviti tetovažu na kojoj piše ‘Volim Jakea Paula.‘ "

Ovo nije prvi put da Jake sklapa oklade sa svojim protivnicima koje rezultiraju tetovažama "Volim Jakea Paula". U svojoj prvoj borbi s Tyronom Woodleyjem, nije bilo novca u ponudi... samo čista razmjena: gubitnik dobiva tetovažu s imenom pobjednika. Woodley je izgubio i isprva nije izgledalo kao da će ispuniti obećanje... sve dok Paul nije postavio to kao uvjet za revanš. Nakon revanša kojeg je izgubio, Woodley je napravio tetovažu.

Sada Mike Tyson ima priliku zaraditi dodatnih pet milijuna dolara, što se očekuje da će biti samo ‘‘šlag na torti‘‘ već ionako visokog osmoznamenkastog honorara.

Može li osvojiti tu okladu?

Linker
13. listopad 2024 22:58