K1 i Boks

Alen Babić nastavio s objavama: ‘Zamolio sam vas da vjerujete običnom redaru, drugi dio ove sage uskoro dolazi!‘

Alen Babić

 PHILIP SHARKEY/TGS PHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Philip Sharkey/tgs Photo/shutterstock Editorial/profimedia
Dan ranije je priznao je pogriješio i da se želi vratiti Leonardu Pijetraju

Još od poraza u travnju čekamo povratak jednog od najpopularnijih hrvatskih boksača, Alena Babića. Lukasz Rozanski ugasio je "Savageove" snove o WBC "bridger" tituli te je odnio pobjedu tehničkim nokautom u prvoj rundi i nanio našem boksaču prvi poraz u profesionalnoj karijeri.

Prava je šteta što tada nije osvojio naslov, a mnogi smatraju da je jedan od razloga tomu što je otišao od svog glavnog trenera, legendarnog Leonarda Pijetraja. Jučer se oglasio po tom pitanju i čini se da je shvatio da je pogriješio. Citirat ćemo dio objave:

"U najveću borbu života ušao sam s ljudima koji su iznevjerili moje puno povjerenje te su s osmijehom nestali iz mojeg života iste sekunde. Dok sam silazio iz ringa jedan čovjek mi je bio pred očima, moj mentor sa slike Leonard Pijetraj. Je** ga. Za**bao sam. Hoću se vratiti kući."

Ovom izjavom pobrao je simpatije javnosti jer je pokazao da mu nije problem priznati da je pogriješio i da nije trebao napustiti svog trenera. Nastavio je s objavama, a najnoviju prenosimo u cijelosti:

"Kad sam kretao u ovo ludilo zamolio sam vas samo jednu stvar: da vjerujete u ‘underdoga‘, da zanemarite sva pravila i vjerujete jednom običnom redaru s naizgled nedostižnim snovima. Znao sam u što se upuštam i da ste me zadužili s titulom ‘People‘s champ‘. Znao sam tad, a znam i sad da smo nakon te titule ja i najteži sport na svijetu zauvijek povezani. Mislim da slijedi ponovni uzlet, osjećam ga u kostima. Part 2 of ‘The Savage saga‘ coming next. Guess who‘s back in the mix."

Zadnjom rečenicom možda je htio naslutiti da se sigurno vraća Pijetraju, ali dok ne čujemo službeno očitovanje legendarnog boksačkog trenera, nećemo znati kako se ova priča bude odvila. U svakom slučaju, jedva čekamo povratak Babića u ring.

Linker
27. travanj 2024 11:06