K1 i Boks

Alen Babić o meču s Fisherom: ‘Napravili su veliku grešku i natjerat ću ih da plate zbog toga!‘

Alen Babić

 RONALD GORSIC Cropix
‘Savage‘ ističe kako predmetno uparivanje nije povoljno za 25-godišnjeg Britanca

Alen Babić (12-1) svom je povratničkom meču, krajem ožujka, dominantno svladao Stevea Robinsona (6-3), da bi, u utorak, javnim prostorom glasno odjeknula vijest kako je ugovorio novi meč - s neporaženim britanskim teškašem Johnnyjem Fisherom (11-0). Bit će to veliki ispit za "Savagea", kao i za njegovog protivnika, a 33-godišnji Rovinjanin uvjeren je u svoj pozitivan ishod.

"To je za njih jako pogrešna borba. Jako pogrešna borba", rekao je Babić u razgovoru za Sky Sports pa nastavio: "Fisher je moj jako dobar prijatelj. Na njega gledam kao na prijatelja, ali odgodit ćemo prijateljstvo za razdoblje nakon borbe".

Hrvatski boksač s Fisherom će odmjeriti snage 6. srpnja na priredbi u Londonu, a čitav "event" organiziraju Eddie Hearn i njegov Matchroom Boxing. Alen smatra kako odluka o njegovom uparivanju s Fisherom nije povoljna za 25-godišnjeg Britanca, ističući kako smatra da su ga prerano otpisali i da bi im se to moglo obiti o glavu.

"Vjerojatno je netko mislio da sam gotov. Imam 33 godine. Tek sam počeo. Ovo je savršena prilika za mene. Imam punih sedam tjedana kampa, bio sam na sparinzima s Lawrenceom Okoliejem, bivšim, a vjerojatno i novim svjetskim prvakom. Mislim da je netko pogriješio. Mislim da je netko napravio veliku pogrešku i natjerat ću ih da plate za to", zaključio je "Savage".

Linker
06. lipanj 2024 15:03