K1 i Boks

Alen Babić savjetovao Okolieja uoči današnjeg meča s Rozanskim: ‘Ne ulazi u tučnjavu s njim, on donosi oluju‘

Lawrence Okolie (lijevo) i Alen Babić

 Instagram (alen Babić)
Danas ćemo saznati hoće li doći do ikakvih promjena na tronu WBC-ove bridger kategorije, a Okolie je sigurno velika prijetnja prvaku Rozanskom

Ovoga vikenda ne očekuje nas puno toga, no meč koji je svakako vrijedan svake pažnje jest onaj za titulu u bridger kategoriji između Lukasza Rozanskog i Lawrencea Okolieja. Bit će ovo prvi pokušaj Rozanskog da titulu obrani nakon što ju je osvojio protiv našeg Alena Babića, no zadatak ispred njega nikako nije lagan.

Okolie je bivši prvak u kruzer kategoriji, a sada ima priliku uzeti i navedeni pojas. Alen ‘‘Savage‘‘ Babić je u intervjuu za Sky Sports upozorio Okolieja da ga danas čeka jako težak zadatak, a on mu iz prve ruke može reći koje su to opasnosti poljskoga boksača.

‘‘Rozanski stvori oluju. On ne može nadboksati Okolieja, siguran sam. On je malo stariji i na kraju je karijere, a sve to zna i sam. Zato sam ja i rekao Lawrenceu, nemoj ulaziti u tučnjavu s njim. Natrčat će na tebe. Doslovno će trčati po ringu za Okoliejem. Desna ruka Okolieja može biti diktirajući faktor u ovoj borbi‘‘, rekao je ‘‘Savage‘‘, pa nastavio:

‘‘Okolie je veći od mene, dvostruko je veći nego Rozanski. Velik je i snažan. Može primiti udarac, ali ga i dati. Također, zna i izgubiti koncentraciju. Poznajem Okolieja na najbolje dane na sparinzima, ne mogu ga ni dodirnuti.‘‘

Okolie će sigurno poslušati savjete našeg boksača kada je u pitanju meč s Rozanskim, a ‘‘Savage‘‘ mu je sigurno dao dobre savjete. Danas ćemo saznati hoće li doći do ikakvih promjena na tronu WBC-ove bridger kategorije, a Okolie je sigurno velika prijetnja prvaku Rozanskom.

Linker
10. lipanj 2024 18:01