K1 i Boks

Alen Babić žestoko popljuvao Leonarda Pijetraja: ‘Pola godine javno se sramotim zbog njega, više ga ne poštujem!‘

Alen Babić

 SCREENSHOT/SPORT NEDJELJOM
Izjavio je da će krenuti dalje bez njega te da neće doći do suradnje

Ako premotamo film par tjedana unazad, činilo se da će se dogoditi veliki povratak Alena Babića u dvoranu Leonarda Pijetraja. "Savage" je priznao da je pogriješio i da se želi vratiti "kući". Nakon te objave, željno smo iščekivali odgovor proslavljenog boksačkog trenera, no izgleda da od "stare ljubavi" neće biti ništa.

Babić je gostovao u emisiji Sport nedjeljom, a objavljen je isječak u kojemu je sasuo rafalnu paljbu po bivšem treneru i dokazao da od povratka neće biti ni "p":

"Šest mjeseci sam trčao za tim čovjekom. Sramotim se javno i privatno, šaljem poruke i pokušavam doći do njega, a on se nije u stanju javiti te ga više niti najmanje ne poštujem. Ne želim više ni pričati o njemu, ne interesira me. Sve što napravim dalje, napravit ću sam, definitivno ne s njim", izjavio je, a onda otkrio i detalje zadnje poruke koju mu je poslao:

" Moja zadnja poruka bila je u stilu: ‘Mislite li da sam ja gotov?’ Čovjek mi nije odgovorio i time je sve rekao. On misli da sam ja gotov, a samo mi je to trebalo. Jedva čekam vratiti se bez njega", kazao je.

Sve što je rekao možete poslušati u videu na dnu ovog članka.

Linker
27. travanj 2024 22:53