K1 i Boks

Anthony Joshua priznao da su ga djelomično pogodile izjave Tysona Furyja: ‘Doći će dan kada ću to iskoristiti‘

Anthony Joshua

 Screenshot (dazn)
Bivši dvostruki teškaški Anthony Joshua se osvrnuo na svoju povijest s Tysonom Furyjom

Anthony Joshua (28-3, 25 KO) uspio je oživjeti vlastitu karijeru nakon dvostrukog poraza od strane trenutnog teškaškog prvaka Oleksandra Usyka. Četiri pobjede u nizu su mu vratile potrebnu mirnoću i opuštenost u ringu. Anthony Joshua i Tyson Fury oduvijek su imali narušen odnos nabijen negativnim animozitetom, poglavito zbog izjava Furyja. "On je jedan od mojih rivala" rekao je Joshua za Jonathan Ross Show te nadodao: "To je nešto što želim silno završiti jednog dana. Sve što on kaže i izgovori čuvam duboko u sebi. Doći će dan kada ću to iskoristiti kao motivaciju."

Joshua je priznao da su ga razne izjave od strane Furyja osobno pogodile, a javno je obećao svima da će "kazniti" Furyja u ringu za navedene izjave. "100 posto. Doživio sam to osobno. Takve ljude jednostavno želite kazniti zbog toga što su izgovorili o vama" rekao je emotivni Joshua.

Podsjećamo, borba između njih dvojice trebala je biti održana više puta tijekom 2021. i 2022. godine. Obje strane imaju svoje argumente za neodržavanje borbe. Frank Warren je potvrdio da se svaki put radilo o neslaganju s financijskim uvjetima koji su ponuđeni određenoj strani.

Linker
16. travanj 2024 23:42