K1 i Boks

(FOTO) Anthony Joshua se motivira na nesvakidašnji način: Postavio fotografiju Dilliana Whytea kao pozadinu na svom mobitelu

Anthony Joshua 

 Philip Sharkey/TGS Photo/Shutterstock Editorial/Profimedia
Mora se priznati da Joshua uistinu ima nesvakidašnji pristup motivaciji za borbu i pripreme, a već ćemo iduće subote vidjeti je li to urodilo plodom

Idućega nas vikenda u Londonu čeka ogromna boksačka večer. Anthony Joshua i Dillian Whyte će se sastati u revanšu nakon čak osam godina, a priredbu ćemo i pomno pratiti zbog novog nastupa najboljeg hrvatskog teškaša Filipa Hrgovića. Njegov protivnik je Demsey McKean, tako da ćemo svi biti prikovani uz male ekrane iduće subote navečer.

Postoje razne metode preko kojih se borci motiviraju pred neki meč, no Anthony Joshua je jučer otkrio da to čini na dosta nekonvencionalan način. Naime, Joshua je fotografiju Dilliana Whytea postavio kao pozadinsku sliku na svom mobitelu:

image

Anthony Joshua

Screenshot (youtube, Fight Hype)

‘‘Kada se borite s nekim tko vam je stalno na umu, to čini jako puno za moje pripreme i tako se još dodatno guram. Kada se borite jednom u godinu dana, postanete mekani te više niste čvrsti kao što ste nekada bili. Želim ponovno steći tu ratničku kožu‘‘, rekao je Joshua za Fight Hype.

‘‘Ako pobijedim na neki spektakularan način, to će biti ogromno za moje samopouzdanje. Sve to daje meni i Derricku više vremena da se zbližimo i da usavršimo zanat jer to moram ako želim biti ratnik. Ja bih trebao biti van i pokoravati sve, živjeti svoj san‘‘, dodao je.

Mora se priznati da Joshua uistinu ima nesvakidašnji pristup motivaciji za borbu i pripreme, a već ćemo iduće subote vidjeti je li to urodilo plodom. Joshuu se kritiziralo jer je protiv Franklina igrao na sigurno, tako da će svakako biti zanimljivo vidjeti hoće li se protiv Whytea opustiti i ponovno doći u svom starom stilu.

Linker
02. svibanj 2024 05:12