K1 i Boks

Arslanbek Makhmudov uzbuđen je oko meča protiv Agita Kabayela: ‘Ovo će biti pravi test za mene‘‘

Arslanbek Makhmudov 

 Ryan Remiorz/PA Images/Profimedia
Kabayel nije nastupio od trećeg mjeseca ove godine kada je porazio Agrona Smakićija u meču za europsku titulu, a Makhmudov će mu također biti vrlo opasan protivnik

Opasnog Arslanbeka Makhmudova mnogi vide kao prijetnju za sami vrh teške kategorije, a jučer je potvrđen i njegov nastup na boksačkom spektaklu koji će se 23.12. održati u Saudijskoj Arabiji. Šuškalo se i ranije da bi se mogao naći na ovoj priredbi, a jučer je potvrđen i protivnik.

Agit Kabayel pokušat će zaustaviti neporaženog Makhmudova, boksača koji je u svojih 18 nastupa upisao toliko i pobjeda, a čak 17 puta je slavio nokautom. Jučer je i sam Makhmudov rekao kako će Kabayel biti pravi test za njega:

‘‘Ja sam jako sretan što ću se vratiti u Rijad i što ću imati ovako dobrog protivnika kao što je Agit Kabayel. Volim se boriti u Saudijskoj Arabiji i jako mi je drago što su mi Saudijci dali priliku da se tu opet borim. On je dobar protivnik i bit će pravi test za mene. Jako sam uzbuđen zbog ovog meča‘‘, rekao je Makhmudov na press konferenciji.

Marc Ramsay, njegov trener, također se raduje ovom meču:

‘‘Arslanbek će se susresti sa svojim najtežim protivnikom do sada 23. prosinca. Kabayel je zaokružen boksač i udara jako s obje ruke. Porazio je također opasnog Dereka Chisoru. Cilj za ovu borbu je jasan; demonstrirati da smo mi na totalno drugoj razini‘‘, uvjerava Ramsay.

Kabayel nije nastupio od trećeg mjeseca ove godine kada je porazio Agrona Smakićija u meču za europsku titulu, a Makhmudov će mu također biti vrlo opasan protivnik. Nečija će nula morati otići, a jedva čekamo vidjeti čija će to biti.

Linker
26. travanj 2024 15:42