K1 i Boks

B.J. Penn poručio Jakeu Paulu: ‘Nikada više nemoj me kopirati!‘

B.J. Penn
 Screenshot (youtube, Ufc)
Legendarni MMA borac s Havaja naljutio se na jedan potez Jakea Paula

Jake Paul konstantno uspijeva privući mržnju nekog od boraca, neovisno radi li se o MMA-u ili boksu. Uzmemo li u obzir stvari koje govori te njegov pristup i ponašanje, ne čudi puno da ga borci često ''uzimaju na zub''. B.J. Penn najnoviji je u nizu boraca koje je Paul nečime uspio isprovocirati.

Naime, tokom borbe između Tyrona Woodleyja i Jakea Paula, youtuber je u jednom trenutku polizao svoju rukavicu nakon što je pogodio Tyrona Woodleyja dobrim udarcem. Radilo se o pomalo nejasnom potezu s obzirom da Jake nije uspio raskrvariti ''T-Wooda'' i stoga nije bilo krvi koju bi potencijalno polizao sa svoje rukavice. Lizanje krvavih rukavica zaštitni je znak B.J. Penna koji je to napravio nakon pobjeda protiv Joea Stevensona i Seana Sherka. ''Prodigy'' je vidjeo potez Jakea Paula te mu nije naročito dobro sjeo pokušaj kopiranja od strane 24-godišnjeg Jakea.

''Nikada više nemoj me kopirati ti je**na pič**ce. Pogledaj moje rukavice, a pogledaj jastuke od svojih ruku. 20 godina rata!'', napisao je Penn na svom Instagram profilu pritom priloživši fotografije sebe i Paula dok ližu rukavice.

Među osobama koje su komentirale objavu ''Prodigyja'' našao se i akter Jakeove borbe, Tyron Woodley. Bivši prvak UFC-ove velter kategorije napisao je:

''On nije imao krvi (na rukavicama). I dalje sam lijep''

B.J. Penn tokom travnja ove godine iskazao je interes za borbom protiv Jakea Paula rekavši kako bi ga nokautirao u prvoj rundi. Njegova želja sada je sigurno još i veća. Ipak, 42-godišnji B.J. Penn daleko je od svojih najboljih borilačkih dana, a u zadnje vrijeme češće se bori sa zakonom nego s protivnicima u kavezu ili ringu. Čak sedam poraza u nizu upisao je ''Prodigy'', a na MMA pobjedu čeka studenog 2010. godine kada je savladao Matta Hughesa. Iz UFC-a je otpušten u rujnu 2019. godine nakon što je izašao video koji prikazuje Penna kako se tuče u baru na Havajima. Koliko god B.J. Penn nekoć bio sjajan borac, Jake Paul bi zasigurno bio favorit u njihovom boksačkom meču, a to je tužna realnost nekadašnjeg prvaka UFC-ove lake i velter kategorije.

Linker
19. travanj 2024 20:06