K1 i Boks

Tyron Woodley očajnički pokušava doći do revanša: ‘Jake Paul je kukavica‘

Tyron Woodley vs. Jake Paul
 Jason Miller/Getty images/Profimedia
39-godišnji ‘‘T-Wood‘‘ silno želi novu priliku za pobijediti Jakea Paula

Čini se kako Tyron Woodley neće olako odustati od revanša protiv Jakea Paula. Bivši UFC-ov prvak velter kategorije teško prihvaća ovaj poraz te smatra kako je trebao pobijediti. ''T-Wood'' je manje od 24 sata nakon borbe gostovao u MMA Houru te je ispričao kako su on i Jake Paul odmah u ringu nakon borbe dogovorili mogućnost instantnog revanša ukoliko Tyron ispoštuje okladu oko tetovaže. Naime, Woodley na svome tijelu mora istetovirati ''Volim Jakea Paula''.

''On se pokušava izvući. Ponaša se poput kukavice. Ja ga prozivam, a on (Jake Paul) biva kukavicom. Ja pokušavam biti muškarac te ću ispoštovati svoj dio dogovora. On je onaj koji radi oklade, a sada mu se oklada obila o glavu. Ja sam spreman tetovirati se, no prije svega moram vidjeti određenu papirologiju jer on i njegov menadžer postaju mutni. Nakisa Bidarian, njegov predstavnik koji mi je uvijek održao riječ rekao mi je: 'Ako se budeš tetovirao večeras, dat ćemo ti revanš.', a ja sam odmah pristao na tu ponudu.'', rekao je je Woodley Arielu Helwaniju.

Jake Paul i Tyron Woodley okladu oko tetovaže dogovorili su još u srpnju. Iako mnogobrojni MMA fanovi kao i osobe poput Daniela Cormiera govore Woodleyju da ne ispoštuje tu okladu, čini se kako je Tyron spreman sve učiniti da dobije željeni revanš. Nameće se pitanje zašto Woodley onda nije pokazao puno više ''vatre'' u samoj borbi, no traženje revanša možda ne dolazi iz želje za osvetom i prilike da savlada Jakea Paula. Woodley se sigurno jako dobro naplatio ovom borbom i još jedna takva isplata sigurno bi mu odlično došla na zalasku njegove borilačke karijere. Preostaje vidjeti je li Jake Paul zainteresiran za još jednu borbu s njim. Zasad ne djeluje tako.

Linker
20. travanj 2024 11:22