K1 i Boks

Bivši prvak nastavlja paljbu po Joshui: ‘U borbi s Wilderom bi mogao biti ubijen za novac, Hearn priča sr**a!‘

Anthony Joshua

 KEVIN QUIGLEY/DMG MEDIA/PROFIMEDIA Kevin Quigley/dmg Media/profimedia
Frochove kritike na račun ‘AJ‘-a postale su svojevrsna konstanta, a u najnovijim epizodama dotaknuo se posljednjeg, odnosno predstojećeg meča svog sunarodnjaka

Carl Froch, bivši svjetski prvak (WBC, WBA i IBF) u supersrednjoj kategoriji, prethodno je, u više navrata, prozivao svog sunarodnjaka Anthonyja Joshuu po raznim osnovama. Zamjerao mu je apstiniranje od mečeva, propitivao njegovu motivaciju za bavljenje boksom, a sukobljavao se s "AJ"-em i zbog odnosa prema bivšem treneru Robertu McKrackenu, s kojim je i sam svojevremeno radio. Posljednja doza Frochovih kritika, međutim, potaknuta je izvedbom koju je Joshua isporučio u svom posljednjem meču protiv Heleniusa.

"Ta je izvedba bila užasna. Bio to loš nastup na više razina. Bio je neodlučan i sramežljiv, na trenutke je izgledao kao da uopće ne želi biti tamo", rekao je najprije 46-godišnji Britanac za iFL TV, a onda ga je dodatno "trigerala" izjava Eddieja Hearna.

"Sa stilom kojeg je usvojio, s načinom na koji je poboljšao svoj rad nogu, kretanje, obranu, distancu, teško je reći da će biti nepobjediv, ali ja mislim da će pobijediti svakoga. Uvjeren sam da će pobijediti Deontaya Wildera", rekao je Hearn za Boxing Social, da bi potom uslijedila nova verbalna rafalna paljba od strane Frocha.

"Kakva gomila sr**a od Eddieja Hearna. On ima posao za obaviti, mora promovirati svoje borce, podržavati ih i vjerovati u njih, a, također, mora i impresionirati DAZN", rekao je umirovljeni britanski boksač na svom YouTube kanalu, pa dodao:

"Nema šanse da pogledate tu izvedbu protiv Heleniusa i kažete da je poboljšao rad nogu, distancu ili tajming. Hearn gradi svoj čovjeka i to je pošteno, ali ta izvedba nije bila dovoljno dobra da se približi Wilderu u njegovoj sljedećoj borbi, osim ako nije sretan što će biti ubijen za novac".

Linker
04. svibanj 2024 19:49