K1 i Boks

Eddie Hearn donosi dobre vijesti! Evo kada će borba između Joshue i Wildera biti finalizirana!

Eddie Hearn i Anthony Joshua

 Philip Sharkey/TGS Photo/Shutterstock Editorial/Profimedia
Posljednjih godina se vrh teške kategorije uglavnom izbjegava te se svi bore sa slabijim protivnicima, tako da su ovo jako dobre vijesti

Nešto ranije ovog mjeseca je bivši prvak Anthony Joshua došao do druge pobjede u drugom nastupu ove godine. Nokautirao je Roberta Heleniusa koji je samo pet dana ranije uskočio kao zamjenski protivnik za Dilliana Whytea koji je pao na doping testu. Nakon te pobjede ruke je počeo trljati Deontay Wilder, a izgleda da i ima razloga.

Joshuin promotor, Eddie Hearn, jučer je rekao kako su pregovori za borbu protiv Wildera pri kraju i da će stvari biti finalizirane za dva do tri tjedna! Izgleda da ćemo ipak gledati ovaj veliki meč, te iako nikakav pojas neće biti u igri, sigurno će privući puno pažnje.

‘‘Mislim da će borba biti finalizirana za dva do tri tjedna. Već sam dva puta išao u Saudijsku Arabiju pregovarati oko ove borbe. Imao sam dva sastanka tamo i tri u Londonu. Ne bih to radio iz zafrkancije. Upute koje mi je Joshua dao su glasile ‘želim se boriti protiv Wildera‘. Jedini način da se ovo ne dogodi jest da Saudijci odustanu od svega‘‘, rekao je Hearn za Fight Hub TV.

‘‘Wilder i njegov menadžer su, koliko ja znam, pristali. Mi smo također pristali. Jedino još trebamo potpisati ugovor i pokrenuti procedure. Ako se slučajno to ne dogodi, Joshua će se boriti u dvanaestom mjesecu. No, neću zazivati tu borbu‘‘, objasnio je Hearn.

Što reći osim da se veselimo konačno jednoj velikoj borbi u teškoj kategoriji. Posljednjih godina se vrh teške kategorije uglavnom izbjegava te se svi bore sa slabijim protivnicima, tako da su ovo jako dobre vijesti.

Linker
26. travanj 2024 06:50