K1 i Boks

Bivši prvak upozorio Joshuu da protiv Wildera na smije oklijevati: ‘Krhak je i oprezan, ali mora početi udarati!‘

 Anthony Joshua 

 Kevin Quigley/dmg media/Profimedia
Ukoliko protiv Wildera, ali i bilo koga drugog, uistinu pusti ruke i počne udarati, taj protivnik je u velikim problemima

Još uvijek čekamo službenu potvrdu da je meč između bivših prvaka Anthonyja Joshue i Deontayja Wildera dogovoren, a prema riječima Eddije Hearna bi to trebalo biti sad uskoro. Mnogi su se već dali u prognoziranje ovog teškaškog okršaja, a mišljenja oko pobjednika su jako podijeljena.

Tony Bellew je već u nekoliko navrata kritizirao Joshuin ‘‘ziheraški‘‘ pristup posljednjim borbama, a nije jedini kojemu takav stil ne sjeda. Jučer je rekao da ukoliko tako bude pristupio i Wilderu, da neće dobro proći:

‘‘Deontay Wilder posjeduje takvu snagu da vam pamet stane. Anthony Joshua ju isto ima, ali kada zapravo baca udarce. Ako Joshuu prisilite da počne udarati, što Helenius nije učinio, to je potpuno jedna drugačija igra. Mislim da nije fer reći da se Joshua boji, ali može se reći da oklijeva. To je najbolji način da se opiše Joshuin nastup protiv Heleniusa‘‘, rekao je Bellew za Bit Coin Casinos.

‘‘Ovako ja na to gledam, volio bih da se Joshua vrati na ono u čemu je najbolji, a to je da mu se unese u prsa i krene bacati udarce. Ono što se borcima dogodi kad izgube i kad ih netko pobijedi prekidom jest da postanu krhki i oprezni. Ponekad previše razmišljamo i to je faza kroz koju treba proći. On zna da je krhak i oprezan‘‘, dodao je.

Joshua i je i ovoga puta pokazao kako i dalje itekako može nokautirati protivnika. Ukoliko protiv Wildera, ali i bilo koga drugog, uistinu pusti ruke i počne udarati, taj protivnik je u velikim problemima.

Linker
30. travanj 2024 18:50