K1 i Boks

Slijedi nam veliki perokret, Joshua će se umjesto Wildera boriti protiv Furyja!? Bivši prvak otkrio i moguću lokaciju

Anthony Joshua i Tyson Fury

 Huw Fairclough/alamy/alamy/profimedia, Philip Sharkey/tgs Photo/shutterstock Editorial/profimedia
Nadamo se da će se barem jedna od ovih borbi ostvariti jer stalno svjedočimo raznim preokretima i malverzacijama u svijetu boksa, tako da više ništa nažalost nije čudno

Jako se puno u posljednjih nekoliko tjedana govori o eventualnoj borbi između Anthonyja Joshue i Deontayja Wildera, a Eddie Hearn je nedugo nakon pobjede nad Robertom Heleniusom rekao kako se radi na detaljima te da će borba uskoro biti i službeno potvrđena.

Imalo je to smisla jer ta borba obojici sada jako treba, a pobjeda bi obojici značila jako puno za njihove karijere. Vrlo vjerojatno bi pobjednik bio sljedeći izazivač za titulu, tako da uistinu nije bilo teško povjerovati da promotori i menadžeri od jednog i od drugog čine sve da ovaj meč uspiju organizirati.

Međutim, izgleda da postoje razne opcije za Joshuu, a jedna od njih je, ako je vjerovati riječima bivšega prvaka Tonyja Bellewa – Tyson Fury!

‘‘Čuo sam tračeve da su Joshua i njegov tim stopirali pregovore i da sada gledaju prema borbi između Joshue i Furyja, umjesto onoj između Joshue i Wildera. Čuo sam također da bi se ta borba trebala održati u Africi, a to bi bilo apsolutno predivno. Borba u džungli u Zairu ili negdje slično‘‘, rekao je Bellew za Bitcoin Casinos.

Treba ovo uzeti s oprezom i rezervom jer je i sam Bellew naglasio da se radi o traču. Ne možemo znati što točno namjeravaju Joshua i njegov tim jer je vjerojatno više mogućih opcija za njihov idući korak, tako da su sigurno nekad i razgovarali o Furyju.

Nadamo se da će se barem jedna od ovih borbi ostvariti jer stalno svjedočimo raznim preokretima i malverzacijama u svijetu boksa, tako da više ništa nažalost nije čudno.

Linker
24. travanj 2024 21:57