K1 i Boks

Bivši svjetski boksački prvak uspješno se oporavlja nakon što je u nedjelju tri puta upucan

Robert Easter Jr.

 MediaPunch/Shutterstock Editorial/Profimedia
Bliski susret s pljačkašima mogao je za Eastera završiti kobno

Dva dana nakon što je proživio vjerojatno najgori dan svog života, Robert Easter Jr. uspješno se oporavlja od bliskog susreta s pljačkašima koji je rezultirao time da je tri puta upucan. Prema izvještaju policije, incident se dogodio u večernjim satima ponedjeljka na ulicama Cincinnatija.

31-godišnji Easter pokušao je pobjeći od pljačkaša koji mu je prišao i tražio da mu preda nakit, no pljačkaš je izvadio pištolj i pogodio ga nekoliko puta, nakon čega je boksač pao. Ovaj mu je nakon toga oduzeo dva zlatna lanca, tri prstena i mobilni telefon, nakon čega je pobjegao.

Easter je brzo transportiran u bolnicu, gdje je podvrgnut operaciji. Ista je bila uspješna i već iste večeri on je bio izvan životne opasnosti. Ipak, kroz objave na Twitteru možemo zaključiti da se nalazio u velikoj agoniji.

"U velikoj sam boli", ono je što je prvak napisao nedugo nakon što se probudio iz anestezije

"Hvala vam na vašoj podršci. Trenutno odmaram, oporavit ću se i bit ću dobro", druga je poruka, puno pozitivnijeg tona.

Na kraju se Easteru dogodilo ono što se dogodi mnogima koji se susretnu s ovakvom situacijom, koja je vrlo lako mogla rezultirati smrtnim ishodom.

"Nemojte se suzdržavati da ljudima kažete kako ih volite. Nebitno kakve su okolnosti, pokušajte riješiti sve nesuglasice. Razgovarajte s ljudima i pružite im ljubav", trenutno je posljednja Robertova poruka.

Vratio je "E-Bunny" osmijeh na lice, što se može vidjeti u Instragram objavi boksača Andrea Berta, koji ga je posjetio u bolnici.

image
Instagram

Svoj trenutno posljednji meč Easter je odradio prije godinu dana, kad je na priredbi Top Ranka bio bolji od Ryana Martina. Bio je to njegov drugi trijumf u nizu, nakon kojeg se približio prilici za povratak na tron, no ovog puta će to pokušati napraviti u superlakoj kategoriji. Titulu lake kategorije je inače osvojio u rujnu 2016. godine, savladavši Richarda Commeya te ju je tri puta obranio prije nego je poražen od Mikeya Garcije u meču za ujedinjenje dvije titule.

Linker
02. svibanj 2024 23:48