K1 i Boks

BORILAČKI TJEDAN: Badr Hari i Overeem zaključit će trilogiju, a ‘Joker‘ Ilić ide po novu veliku pobjedu

Glory Collision 4 - poster

 Facebook (glory Kickboxing)
MMA fanovi neće ovog tjedna imati prilike uživati, ali borilačkih uzbuđenja neće izostati

Ponovno ćemo imati vikend bez UFC-ove priredbe, ali fanovi borilačkih sportova neće previše osjetiti izostanak eventa od strane najjače svjetske MMA organizacije. Glory nudi fantastičan event, a ‘‘Jokera‘‘ Ilića čeka veliki meč u Rusiji.

Glory: Collision 4: Badr Hari vs. Alistair Overeem

Iako su Hari i Overeem u poznim borilačkim godinama i ne uživaju najbolje dane svoje karijere, obračun ovakvih legendi nikad se ne propušta. Bit će ovo njihov treći međusobni obračun, a trenutno su obojica na jednoj pobjedi. Osim njih, Glory nudi čak četiri borbe za titulu i radi se o njihovom ponajboljem eventu u 2022. godini.

Gdje: GelreDome, Arnhem, Nizozemska

Kad: Subota (8.10.) od 20:00h

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Pravda Old School Boxing: Ilić vs. Ismailov

Vrata ruskog borilačkog tržišta širom su se otvorila Aleksandru ‘‘Jokeru‘‘ Iliću nakon što je krajem osmog mjeseca nokautirao Alexandra Shlemenka. Magomed Ismailov odmah se nametnuo kao opcija za sljedećeg protivnika, a Pravda Fight Championship organizacija iskoristila je priliku i ugovorila meč. Ilić i Magomed Ismailov će odraditi boksački meč, a ujedno će i predvoditi event.

Gdje: Grand Arena, Moskva, Rusija

Kad: Event počinje u petak (7.10.) od 18:00h.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Chris Eubank Jr. vs. Conor Benn

Ljubitelji boksa moći će uživati u obračunu sinova dvojice bivših svjetskih prvaka. Conor Benn (sin Nigela Benna) i Chris Eubank Jr. (sin Chrisa Eubanka) borit će se u Londonu. Benn (21-0) će pokušati zadržati niz neporaženosti, dok će Eubank (32-2-0) tražiti sedmu pobjedu zaredom. Inače, njihovi očevi dvaput su se međusobno borili. Jedan meč završio je pobjedom Eubanka, a drugi neriješenim ishodom. Hrvatski boksač Hrvoje Grčić (1-4-0) boksat će protiv Britanca Georgea Liddarda.

Gdje: O2 Arena, London, Engleska

Kad: U subotu (8.10.). Glavni dio programa starta od 20:00h, a Eubank Jr. i Benn u ringu bi se trebali naći oko 23:00h.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Linker
19. travanj 2024 00:24