K1 i Boks

BORILAČKI TJEDAN: Čeka nas najveći meč u povijesti ženskog boksa, Ante Delija u novom pohodu na milijunsku nagradu

Oscar Valdez, Shakur Stevenson

 Espn, Top Rank
Ljubitelji boksa i ovaj tjedan su došli na svoje, a očekuju nas i vrhunske MMA borbe

Prošli tjedan bio je bogat borilačkim priredbama, pogotovo u boksačkom segmentu, a ovaj tjedan također nas očekuju boksačke poslastice te one iz MMA svijeta kao što su UFC, PFL, a isto tako i jedna domaća priredba.

UFC VEGAS 53: FONT VS. VERA

Ovaj vikend očekuje nas borba dva zanimljiva bantamaša. S jedne strane bit će Rob Font koji je u zadnjoj borbi poražen od Josea Alda, dok će s druge strane biti odličan Marlon ‘Chito’ Vera koji je u posljednjoj borbi nokautirao Frankie Edgara. Vrlo zanimljiva borba čeka nas i u teškoj kategoriji gdje će se boriti veteran UFC-a Andrei Arlovski koji u posljednjih 6 borbi ima 5 pobjeda protiv bivšeg srednjaša Jakea Colliera.

Gdje: Apex, Las Vegas, Nevada

Kad: U noći sa subote (30.04.) na nedjelju (01.05.). Preliminarni dio započinje u subotu u 23:30h, a ''main card'' starta u nedjelju od 03:00h.

Popis borbi: Pogledajte OVDJE.

PFL 2 (2022.)

Ovoga puta gledat ćemo vrhunske teškaške obračune, gdje će se u glavnoj borbi večeri sastati prošlogodišnji osvajač turnira Bruno Cappelozza i Stuart Austin, a također ćemo u akciji moći gledati i našeg Ante Deliju koji turnir započinje protiv Matheusa Scheffela.

Gdje: Arlington, Texas

Kad: U noći sa četvrtka (28.04.) na petak (29.04.). Preliminarni dio starta u 23:30h, dok glavni dio programa započinje u 03:00h.

Popis borbi: Pogledajte OVDJE.

Gladiator Fight Night 7

Očekuje nas nekoliko poznatih imena iz hrvatske MMA scene kao što su pobjednik prošlogodišnjeg Armagedona Marko Ostanek, finalist Armagedona Mateo Bolfan, Tonči Peruško, Ante Vrtačić, Zoran Đođ i mnogi drugi. Vjerujemo da će borci priuštiti publici vrhunski šou, a osim profesionalnih borbi u sklopu ovog eventa održavaju se i 7 finalnih borbi iz amaterskog prvenstva Hrvatske u MMA.

Gdje: Medulin

Kad: Subota. 30.04. Program počinje u 20:00h.

Popis borbi: pogledajte OVDJE.

Boks: Oscar Valdez vs. Shakur Stevenson

Oba boksača u ovu borbu dolaze kao neporaženi svjetski prvaci, a borba će biti za ujedinjavanje WBC titule koju drži Valdez i WBO titule koju drži Stevenson. Stevenson slovi za jednog od najvećih boksačkih talenata u posljednje vrijeme, a ovo će mu ujedno biti i najveći test u dosadašnjoj karijeri.

Gdje: MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

Kad: U noći sa subote (30.04.) na nedjelju (01.05.). Glavni dio programa započinje u 03:00h, a Valdez i Stephenson se očekuju u 05.15h, ovisno o prethodnim borbama

Popis borbi: Pogledajte OVDJE.

Matchroom Boxing: Katie Taylor vs. Amanda Serrano

Katie Taylor (20-0) u ovu borbu ulazi kao braniteljica naslova prema WBA, WBC, IBF, WBO federacijama, kao i The Ring pojasa u lakoj kategoriji gdje će joj se suprotstaviti Amanda Serrano (42-1-1). Ovu borbu se najavljuje kao najvećom borbom u povijesti ženskog boksa.

Gdje: MADISON SQUARE GARDEN, NEW YORK, UNITED STATES

Kad: U noći sa subote (30.04.) na nedjelju (01.05.). Event počinje u 01:30h , a glavni dio programa se očekuje oko od 04:30h.

Popis borbi: Pogledajte OVDJE.

Linker
13. travanj 2024 23:21