K1 i Boks

BORILAČKI TJEDAN: Erslan i Stošić glavne su vedete KSW-a, UFC ima uvertiru u veliki ‘event‘ idućeg tjedna

Ivan Erslan i Rafal Haratyk

 SCREENSHOT (INSTAGRAM, KSW)
Gledat ćemo i povratak Dillona Danisa

Početak novog tjedna je tu, a svi znamo što to znači. Ne, ne da ste krenuli opet raditi nakon što ste se odmorili za vikend (autor teksta nije), već da je na meniju novi pregled onoga što nas čeka u borilačkom svijetu ovih sedam dana. Ljubitelji regionalnog MMA-a uživat će u novim nastupima Ivana Erslana i Darka Stošića, UFC ima uvertiru za dvoboj Makhacheva i Oliveire, a i ljubitelji boksa trebali bi doći na svoje.

KSW 87: Stošić vs. Martinek, Erslan vs. Haratyk

Najjača poljska MMA promocija vraća se s novom priredbom, a regionalni borci vode glavnu riječ. Priredbu predvodi najbolji srpski teškaš Darko Stošić koji će pokušati upisati drugu pobjedu u nizu i potencijalno priskrbiti novi napad na pojas teške kategorije. Preko puta njega stajat će domaći borac, češki teškaš Michal Martinek kojemu će ovo biti treća borba u promociji. Nakon FNC-a 11 u zagrebačkoj Areni vraća se i najbolji hrvatski poluteškaš Ivan Erslan. On također lovi drugu pobjedu u nizu, a priredit će dobrodošlicu debitantu u KSW-u, Poljaku Rafalu Haratyku. Osim debija za KSW, ovo će mu biti i prvi nastup u poluteškoj kategoriji, a može se pohvaliti da je dijelio kavez s Dricusom Du Plessisom. Sve ovo znak je da nas čeka sjajna večer, a nadamo se da će biti "2-0 za nas".

Gdje: Werk Arena, Trinec, Češka

Kada: U subotu (14.10.). Priredba započinje u 19 sati.

Prijenos: Voyo.hr

Popis borbi: OVDJE

UFC Fight Night 230: Yusuff vs. Barboza

Znamo da odbrojavate do UFC-a 294, ali do toga najjača svjetska MMA promocija održat će još jednu priredbu. Predvodit će ju dva rangirana borca perolake kategorije, a riječ je o Sodiqu Yusuffu i Edsonu Barbozi. Sunaslovnu borbu večeri čine dvije žene (Jennifer Maia i Viviane Araujo), a gledat ćemo i nove nastupe Michela Pereire i Camerona Saaimana.

Gdje: UFC APEX, Las Vegas

Kada: U noći sa subote (14.10.) na nedjelju (15.10.). Preliminarni dio kreće u 22:00, a glavni dio u 1:00 poslije ponoći.

Popis borbi: OVDJE

Misfits Boxing: The Prime Card: KSI vs. Tommy Fury, Logan Paul vs. Dillon Danis

Evo nas i na boksu. Iako možda (sigurno) nisu najveća imena, dajte im priliku. Dvije borbe koje izdvajamo jesu one gore spomenute, u glavnoj borbi večeri manje poznatiji brat Fury pokušat će ukrotiti još jednog YouTubera, dok ćemo, ako opet ne odustane, gledati Dillona Danisa.

Gdje: AO Arena, Manchester

Kada: U subotu (14.10.). Priredba kreće u 20 sati.

Popis borbi: OVDJE

Arijan Gorički vs. Caril Herrera

Vraća se "Archie"! Arijan Gorički borit će se s urugvajskim boksačem Carilom Herrerom u revanšu u subotu 14. listopada na Velesajmu - Paviljon 18, Zagreb, Hrvatska. Borba se održava u perolakoj kategoriji (57 kilograma) te je dogovorena na 10 rundi. Ulaz u dvoranu je besplatan i svi ljubitelji boksa trebali bi iskoristiti ovu priliku da dođu podržati mladog hrvatskog boksača.

Gdje: Velesajam, Paviljon 18, Zagreb

Kada: U subotu (14.10.). Priredba kreće u 17 sati.

image

Gorički vs. Herrera - poster

Arijan Gorički

Linker
20. travanj 2024 16:43