Regija

(VIDEO) Erslan i Stošić odradili posljednja sučeljavanja prije sutrašnjih mečeva, nisu skidali pogled s protivnika

Ivan Erslan

 SCREENSHOT (YOUTUBE, KSW)
Prijenos ćete moći pratiti na Voyo platformi

Negdje sutra u ovo vrijeme već ćete moći gledati borbe, ali sada su na redu posljednja sučeljavanja prije KSW 87 priredbe koja se održava u češkom gradu Trinecu. Ono što nas najviše zanima jesu nastupi dvaju regionalnih boraca, Ivana Erslana i Darka Stošića.

Stošić će i predvoditi cijelu priredbu te će mu protivnik biti domaći predstavnik Michal Martinek, dok Erslan pozdravlja debitanta u promociji, Poljaka Rafala Haratyka. Jutros su nam stigle sjajne vijesti da su bez problema prošli vagu te je sve spremno za sutrašnji spektakl.

Srpski teškaš posljednji je meč odradio sredinom srpnja (sedmi mjesec) kada je na KSW-u 84 u trećoj rundi brutalno nokautirao Stefana Vojčaka te se vratio na pobjednički kolosijek, a taj nokaut možete pogledati OVDJE. Prije toga je poražen na BRAVE-u u Beogradu u drugom mjesecu kada ga je nokautirao Shamil Gaziev, a sad će tražiti treću pobjedu u nizu i šestu ukupno pod okriljem jedne od najjačih europskih MMA promocija.

S druge strane, Erslan (13-2, 1 NC) je posljednji put nastupio na FNC 11 priredbi u zagrebačkoj Areni gdje je u prvoj rundi nastradao brazilski borac Dirlei Broenstrup, a pobjeda je došla tehničkim nokautom. Zadnji se put u poljskoj promociji borio prošle godine kada je u meču za pojas poluteške kategorije izgubio od sadašnjeg prvaka Ibragima Chuzhigaeva te će se pokušati vratiti u kuloare za pojas.

Na ceremonijalnom vaganju odradili su sučeljavanja sa svojim protivnicima i pokazali međusobno poštovanje, no nisu skidali pogled s njih. Video cijele ceremonije možete pogledati na dnu članka, a podsjećamo vas da ćete prijenos sutrašnje priredbe moći pratiti na Voyo platformi.

Linker
08. svibanj 2024 03:30